Milyen kutyát vegyek? (Bővebben lent)
Első kutyus lenne a következő feltételeink vannak még nem tudtam ilyen fajtát találni remélem tudtok segíteni:
-Karácsonyra lesz 3 lánynak (3-6-14 èvesek)
-Nagy kerünk van de nincs sok időnk mivel én sokat dolgozok
-Velünk lakik az apám akinek agyvérzése és szívrohama volt... Nem lett különösebb baja csak fáradékony
-Nagytestű kinti kutyust szeretnénk aki télen és nyáron is kint lehet
-A 14 èves lányom szeret foglalkozni az állatokkal na meg tanítani is őket (pl. Van egy kismacskánk aki parancsra ül fekszik ugrik át karikán
stb.) szóval inteligens fajtát szeretnènk
-Nem feltètlenül házörzőt szeretnèk inkább egy olyan fajtát aki jó hatással van az apukámra valamint a 14 èves lányomra
Előre is köszönöm a segítségeket!
Először, hogy milyet NE.
Munkakutyát ne, ha nincs sok időtök (pl. német juhász, border collie).
Rövidszőrűt ne, ha kinti lesz.
Pásztorkutyát ne (kaukázusi pl.)
Amit javasolnék: leonbergi, bernáthegyi, berni pásztor, menhelyi keverék kölyök.
hát ne haragudj, ha 3 kisgyereknek veszitek nem ajánlanék semmit. egy kutya nem játék! ezt kellene felfogni... úgyis hamar ráunnak, azután mi lesz szegény élőlénnyel? megy a menhelyre? vagy új családhoz?
vegyél inkább hörcsögöt, vagy halakat... egy kutya majdnem olyan, mint egy gyerek.
21N
most lehet, hogy le leszek pontozva, de nem érdekel
én 12 éves koromban kaptam az első kutyám, amivel egyes egyedül én foglalkozok mind a mai napig, nagyon jól gondját viseltem akkor is és most is, nyilván egy 3 és egy 6 éves még nem tud gondoskodni róla, de a 14 éves miért ne tudna?
köszi utolsó, hogy lepontoztál. én 13 éves koromban kaptam kutyát, nem mindig tudtam napi 4-5x sétálni vinni.:) vagy kaját, oltásokat fizetni... kaptam segítséget, de mai napig a társam ez a kutya és ha a szüleim ( édesanyukám) nem ért volna rá foglalkozni vele, ha én iskolában vagyok, akkor szerencsétlen csak ült volna a sarokban. pontozz le, megkérlek :D
21N
örülök annak, hogy így ismersz, hogy kit, hogyan pontozok... :)
nem szoktam pontozni...
egyébként csak egy évvel vagyok idősebb nálad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!