Szerintetek jó ha nyári szünetben vennénk kutyát vagy inkább téli szünetben?
Figyelt kérdés
2014. nov. 24. 21:21
1/4 anonim válasza:
A nyári szünet azért jobb mert hosszabb, jobb az idő, több időt tudtok együtt tölteni.
Az őszi alomból született kiskutyák viszont általában erősebbek, életrevalóbbak. Bár nem hiszem hogy manapság a sok táp meg minden mellett már szembeötlő lenne a különbség.
2/4 anonim válasza:
Tök mindegy, mikor veszitek meg, mert utána még kb 10-20 nyári és téli szünetet kell vele megélnetek, ennek minden nehézségével és örömével együtt. Ne az legyen a szempont, hogy nyaralás után vegyétek, hogy addig se kelljen elpasszolni máshova.
3/4 anonim válasza:
Attól függ honnan lesz a kutya.
Ha menhelyről hozol ki egyet és még nem tetted le a voksot egy kutya mellett sem, akkor mindegy, hogy mikor választasz kutyát. De ha kölyök kutyát akarsz tenyésztőtől, ott nem te döntesz. Te alkalmazkodsz a szuka kutyához, nem te döntesz, hogy mikor szülessen meg a kölyök. Én 2 évig vártam a sajátomra, akit végül ősszel, szorgalmi időszak közepén vihettem haza.
4/4 Hovarju válasza:
Én a nyári szünetet választanám, Akkor sokkal hosszabb időd lesz arra, hogy megtanuljon a kutya egyedül lenni és hogy szobatisztaságra szoktasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!