Miért csinálja ezt a kutyánk?
Most a leírásodból nekem nem egészen egyértelmű, mit csinál. Kötődéshez valszeg semmi köze. Bújik hozzád?
Mert akkor szimplán pofátlan. Kb. annyit jelent: "Hé, szolga, unatkozom, csinálj már valamit"
Egyáltalán nem tiszteli a személyes teredet, amibe optimális esetben csak akkor jöhet be, ha hívod. Lehet, hogy ez a gátlástalanságán kívül azért van, mert több foglalkozást igényelne, és ilyenkor tudomást vehetsz róla, hogy majd (pár perc múlva) foglalkoznod kell vele, de abban a pillanatban el kell küldened, mert nem hívta senki.
Később hívhatod, ha hívtad, akár azt is megengedheted neki, hogy bújjon, utána játszhatsz is vele, de csak akkor, ha mindezeket a dolgokat te kezdeményezted, és a végén be is tudod fejezni, amikor csak akarod.
1-es: Nincs túl sok időm, ezért mondtam, hogy inkább apám kutyája.
2-es: Nem tudom, az utóbbi időkben kezdtem őt megszeretni, és vele foglalkozni, mert ezelőtt még nem éreztem semmit (amúgy a kutya 9 éves). Amúgy nagyon barátságos, attól eltekintve, hogy Foxterrier keverék, még a nyulaimmal is játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!