Miért eszik emberi ürüléket a kutyánk?
Szerintem minden kutya megeszi. A mieink még a macskákét is kiették régen az alomból :D
"Miért eszik a kutyák a kakit?
A kutyák szeretik felfedezni a környezetüket, és minden potenciális ételforrást, ez a kiskutyák esetében még jobban kihagysúlyozódik. A szuka kutyák például kötelességüknek érzik feltakarítani a végterméket a kölykök után. Ugyanakkor, a legtöbb kutya késztetést érez arra, hogy a területét tisztán tartsa, főleg egy olyan eset után, amikor kikapott, mert nem jó helyre végezte el a dolgát.
Egy táplálékban szegény étrend, vagy egy olyan kutyaeledel, amelyet a gyomra nem tud könnyen megemészteni, arra késztetheti, hogy másodjára is megpróbálkozzon az elfogyasztásával. Egy olyan háztartásban ahol macska is van, ennek az ürülékét is megeheti, mivel ez sokkal ízletesebb, mint saját végterméke. Ugyanakkor a macska ürüléke több proteint tartalmaz, mint a kutyaeledel, magyarul: táplálóbb."
Mert hagyod neki! Tiltani kell!
Azt is mondták, hogy vitaminhiány miatt esznek ürüléket, nem tudom, ennek mennyi a valóságalapja.
Nem engedem. Mit gondolsz fölötte állok és röhögök hogy jéééészarteszikakutyaaaa :D :D ?
Hát a babánt csak úgy tudom megetetni vele szerintem ha lenyomom a torkán, ugyanis roppant válogatós eb, a húson kívül nagyon semmit nem eszik meg, max ha nagyon éhes akkor a tápot. Ja meg a szart hahaha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!