Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon szeretnék egy huskyt,...

Nagyon szeretnék egy huskyt, de rettegek, hogy nem fog szeretni, és elszökik! Tanácsok, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kutyust, akivel különleges kapcsolatot tudnék kialakítani, egy percre sem akarna elmozdulni mellőlem. A huskyk nagyon tetszenek, de félek, hogy a kutya másképp gondolja majd, és nem szeret majd úgy, ahogy én őt. A foglalkoztatással nem lenne gond. Dobermannra is gondoltam még, ők gyakran egygazdásak, ugye?
2014. nov. 23. 10:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem, hogy nem fog kötődni hozzád. Nyilván nagyon fog szeretni ha sokat foglalkozol vele, minden nap elmentek közösen sétálni, futni, tanultok mindig valami újat, stb... Csak nem fogja lesni minden gondolatodat és állandóan a sarkadban lenni, mint egy juhászkutya. Ők viszonylag önálló kutyák. De ettől még nagyon jó társad lehet, ha -megint kihangsúlyozom- sokat foglalkozol vele, mert szükségük van rá. Nem akartam lekezelő lenni, sajnálom, ha úgy sikerült. Sok sikert a kutyaválasztáshoz :)
2014. nov. 23. 15:03
 12/14 anonim ***** válasza:
A huskyk nem úgy jön a világra, hogy nem tud kötődni. Nekem huskym van, nagyon -nagyon kötődik hozzám, csak éppen máshogy mint pl egy nj, vagy egy puli ( ők vannak még nekem). Míg a nj-keverékem minden szavamat lesi, a puli meg állandóan jön és rendezkedik, és bújik(bár ők mentettek) addig a huskym messziről szeret engem. Nem szereti, ha simogatom, nem szereti ha ölelgetem, sőt puszikat sem ad, nincs mellettem mindíg. De bejön a szobába (kinti-benti) ha én ott vagyok, a konyhába, ha ott és oda fekszik. Deha már simogatom, elmegy onnan. Ő ilyen. Én elfogadom, hogy nem szeretgethetem annyit, mert ő ilyen. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor ne huskyt válassz. Nagyon öntörvényű kutya, én nagyon sokat foglalkoztam vele, és jaj de makacs! Csak akkor legyen huskyd, ha türelmes vagy és makacsabb mint ő!:) MIndenesetre imádom az egyéniségét, és szeretem, hogy minden kutyám más, kiegészítik egymást!
2014. nov. 23. 18:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnél egy olyan kutyát aki egy percre sem akar elmozdulni tőled, akkor ments meg egyet a menhelyről, vagy fajtamentéstől. Az én két mentett kutyám (előző vagyok), tudják mi a rossz, és nagyon nagyon megbecsülnek, a huskym, nos ő kölyökkora óta velünk van és látszik rajta, hogy "volt gyerekszobája".
2014. nov. 23. 18:41
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem akitam van o nagyon bujos s nagyon ragaszkodo voltt huskym is kani o is ijen voltt mind 2 mentett
2014. nov. 24. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!