Csak a fajtatiszta kutyák fedeztethetők?
az olx-en egy csomó hirdetést láttam hogy ilyen meg ilyen kutya fedez.
Nekem is van egy gyönyörű kutyám,csak az a baj hogy keverék,csivava és japán chin mix.
Az lenne lényegében a kérdés hogy ha én is felraknák egy ilyen hirdetést akkor komlett idiótának néznének az emberek?
Az én kutyámat nem csak megmosolyogják hanem konkrétan vérig sértődnek ha nem simogathatják meg, mégsem csupán a külső dönti el, hogy egy kutya tenyészthető-e.
Keverék kutyát nem tenyésztenek, csak szaporítanak. Felelős gazda ilyet nem tesz a kutyájával.
Tenyésztésre csak a tenyészszemlén szűrt fajtatiszta kutyák alkalmasak.
És ez neked miért lenne jó? Mert a kutyának ebből semmi haszna nem lesz, sőt! Ha pénz kell, akkor dolgozz, ne a kutyádat használd fel!
Hihetetlen milyen emberek vannak. A felelős gazdák védik és mentik a kutyákat, a sajátjaikat pedig ivartalanítják -kivéve ha mint fent is írták tk-el rendelkező fajtatiszták, szűrtek, eredményekkel, tenyészszemlével rendelkezőek. A felelőtlen, ostoba és pocsék gazdák pedig gyártják a keverék, talán örökletes betegségben szenvedő vagy azt hordozó, talán rossz idegrendszerű kutyáikat. A kérdés csak az, hogy miért? És főleg miért tarthatnak az ilyenek állatot?
Olvasd at az errej a kerdesre adott valaszokat, foleg a 16-ost:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__6308601-valak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!