Szerintetek ez a kutyus tényleg fajtatiszta border collie?
20 másodperc alatt találtam olx en tk-s kiskutyákat.
Szokjatok már le erről légyszíves.
A tenyésztők 90% val is az a baj, hogy szarik az internetre aztán ide meg máshova jár ugatni, hogy OLX-ről nem szabad nem nem nem. Bezzeg arról tájékoztatást nem lehet kapni, hogy nála mégis mikor lesz alom.
Ha meg felhívod hogy akkor neked kellene kiskutya, akkor jön a válasz hogy óóó bocs már mind le van foglalva. Keresel másikat és másikat. És ha nincs szerencséd egy év mire találsz valahol...
Mind1, nem káromkodni jöttem. Csak szokjatok le erről az OLX es baromságról.
Amúgy messze van a fajtatisztától ez a collie még így ha a papírjaitól el is tekintünk...
WA tenyésztők 90% val is az a baj, hogy szarik az internetre aztán ide meg máshova jár ugatni, hogy OLX-ről nem szabad nem nem nem."
Na ez nem igaz. Nagyon sok tenyésztőnek van már honlapja, sőt, facebookja is! Ott meg azért ne mondja már senki, hogy nem lehet követni az eseményeket.
"Bezzeg arról tájékoztatást nem lehet kapni, hogy nála mégis mikor lesz alom."
Internet, e-mail, telefon... Mondjuk azt azért remélem, hogy nem napra pontos dátumot vársz el, mert nem egy kávéfőzőről beszélünk, amit még napra pontosan ki is szállítanak... Nyilván akkor fog lehozni almot, ha olyan kondiban van a szukája és talál hozzá passzoló kant.
"Ha meg felhívod hogy akkor neked kellene kiskutya, akkor jön a válasz hogy óóó bocs már mind le van foglalva. Keresel másikat és másikat."
És a tenyésztő ezzel mit tud tenni? A minőségi kiskutyákat nyilván elkapkodják, sőt, le is foglalják már a megszületés előtt. Nem a semmire csinálják a kiskutyákat, hogy "hát majd lesz gazdija vagy nem", hanem ha van elég érdeklődő akkor bevállalja. Ha a vártnál több születik, akkor van szerencséje az olyan embernek aki pl egy hete akar kölyköt. Ha kevesebb születik, akkor az előjegyzőknek is várniuk kell. Ez van.
"És ha nincs szerencséd egy év mire találsz valahol..."
Van ahol több, mint 1 év :) lehet akár 3-4 év is. De aki elhivatott, az vár ameddig kell, ha onnan akar kölyköt. Én 4 évet vártam álmaim kutyájára, és nagyon jól tettem, hogy vártam, ahelyett hogy beérem egy "hamarabbival".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!