Egygazdás kutya?
Az a helyuet, hogy a közeljövőben venni fogunk egy kutyát.Én a mudit néztem ki (tisztában vagyok a mozgásigényével). Nos én néhány év múlva egyetemre megyek és bár mindenképp megpróbálom mégsem biztos, hogy magammal tudom vinni.
Az lenne a kérdés, hogy mivel a mudi egygazdás ha én elmegyek akkor másra a családban nem fog halgatni?
(Azután is biztosítva lenne a napi 3-4 óra figlalkozás)
Mudi, de jó. :) Basszus, arra gondoltam, hogy egygazdás kutyát keresel, és pont a mudit akartam írni.
Szerintem fog hallgatni másra, de hiányozni fogsz neki (ha kifejezetten a Te kutyád lesz, és amúgy Te foglalkozol vele a legtöbbet).
Sőt, biztos, hogy fog hallgatni másra, ha úgy van nevelve és szocializálódva.
Ezzel egyébként én is teljes mértékben így vagyok. Most fogok érettséigzni, és kb érettségi körül tervezek mudi kölyköt. Aztán lesz még egy szakmai évem egyetem előtt, de utána nem tudom, mit kezdek vele... Mindenesetre a legnagyobb vágyam egy mudi, szerintem a legtökéletesebb kutya, és mindenképpen megoldom majd valahogyan, hogy velem jöhessen, és neki is jó legyen.
Szóval, amit én tudok a mudiról, hogy valóban egygazdás kutya, de ha a többiek is törődnek vele sokat, és éreztetik vele a gondoskodást és a szeretetet, akkor nem lesz gond.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Én most 13 éves vagyok:)
Két tesóm van mindkettő külföldön tanul. Ezért is akarunk kutyát az anyukámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!