Miért reszket a kutyám?
Figyelt kérdés
Itthon a lakásban reszket, pedig annyira hideg nincs, hogy fázzon. Vagy pisilnie/ kakilnia kéne? Pedig miután feljöttünk sétából akkor is reszket.
Éhes? Ha adok neki akkor ha éhes megeszi. Akkor meg miért reszket?
2010. jan. 29. 14:14
11/14 anonim válasza:
az én kutyám akkor remeg ha...fél, beteg, fázik, örül
na most ha a tiéd nem fél, nem fázik és talán nem is örül akkor lehetséges h beteg lehet...amúgy eszik rendesen, iszik is?
12/14 A kérdező kommentje:
bichon bolognese-m van, és tényleg azt mondta az állatorvos, hogy lehetnek ilyen buta szokásai mert "túl van tenyésztve", az evési szokásai meg elég furák. néhe befal mindent, néha meg nem eszik semmit. bár általába inkább a főtt kaját eszi meg, lehet nem szereti a kutyakaját? de van amikor megeszi. Főtt kaját meg nem adhatok neki mindig, örülök ha nekem van rá pénzem. :s
2010. jan. 29. 22:33
13/14 anonim válasza:
nekem is remeg a kutyusom,nem allandoan,de remeg.....:(..Parson (Jack) RUssel terrier..de meg pici,2honapos...nemhinnem,h fel,mert nagyon szeret,bujos...a cicawal szeretik egymast..(a cica is kicsi meg)...mi lehet a baj? meg eleg gyakran csuklik..ez baj?wagy ez ilyen kiskutyaszokas?
14/14 anonim válasza:
utolsó válaszolónak a csuklás nem gond az enyém is csuklik 3 éves lesz yorkie:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!