Mi az ami melegíti télen a kutyát?
Én kutyáim alatt kb. 10 cm-es szivacs van, de jó a hungarocell is, azzal körbe is tudod szigetelni a házat, plusz hőfüggönyt is tehetsz a bejáratra, akkor már a saját hője melegen tartja a házat.
Lehet infrapanelt is betenni, de ez elég költséges megoldás.
Szalmát én se szeretem, max a házat körbelehet rakni szalmabálákkal, ha van rá lehetőséged.
??? félelmetes a NEM tudás :) félelmetes ,hogy ilyen szintű ismeretanyag hiány van sok válaszoló fejében :)
a kutyák télen ?? hol télen ? itt nálunk ,ahol szinte csak 2-3 hétig van kicsit hideg ? vagy ott ahol rendszeresen - 30 fok alatt van a hőmérséklet. mert jééééé, ott is élnek kutyák ,és nem a lakásokban .
vagy az alaszkai szánhúzók ?? nem a huskik ! a szánhúzók , ami ügye nem huski , hanem egy kitenyésztett rövidszőrű keverék fajta . ami nem huski !
szóval a kutyák remekül elvannak pléden,rongyon, fapadlón,szalmán , bármin :)persze a kanapén ,és a szőnyegen is !
a kutyák sokkal jobban bírják a hideget,mint a meleget !!!
Utolsó, ezerszer megmondtuk már, hogy végezd el az általános iskola első két osztályát, és aztán gyere vissza.
Rövid szőrű kutya meg egyszerűen nem cseszhető ki a hidegbe, szétmennek az ízületei, megfázik, megfagy.
8-as!
Komondorom van. sosem volt nyírva, és IGEN, FÁZIK ő is, nagy hidegben.
Kérdező: a kutyáim háza hungarocellal van szigetelve, benne sok szalma. a szalmát pár naponta cserélem, de jól ki van bélelve vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!