Bernáthegyi? Az olyan válaszokat, hogy nem kell nekem kutya nem kérném.
szia,egy bernáthegyi gazdija vagyok.:)
Én sem tenyésztőtől vettem a kutyusomat(ÉS MÉGIS TELJESEN EGÉSZSÉGES,GYÖNYÖRŰ),mert szerintem sokkal jobb,ha a kölyök egy családnál tölt 2 hónapot,ahol a gyerekek és az akkori gazdájuk játszik vele,szeretetet kap tőlük.Egy családnál ahol nem a pénzért fialtatnak egyszerre 5 kutyát,meg ilyenek.
DE MOST FIGYELJ!
Az interneten keress hirdetéseket,de nagyon megfontoltan. Csak olyan hely után érdeklődj,ahol látszik a képeken,hogy szépek,tiszták és jó helyen(alomban) tartjáka kicsiket.(mert bernáthegyiből tényleg rengeteget piszkos,elhagyatott helyen tartanak,de ez a fotókon is látszik! Olyat semmiképp se válassz.)
Másik jó tanácsom,hogy a kiskutya megvétele és elhozatala előtt,menj el egyszer látogatóba és mérd fel a terepet.
Nekem is nagyon sok időbe telt,mire rátaláltam az én kis mackómra,de teljesen megérte rá várni,mert eszméletlenül aranyos(hiába nem 250 ezer forintba került és nincs törzskönyve:D)Szóval sok sikert a keresgéléshez!De csak ésszel :)
A kölyök nem érdekli őket, de a pénz igen. A második sztori az érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!