Mesélnétek a mudiról?
Kérdező, nem onnan van kutyám, más fajtám van. Nekem cicám van tőlük, mert szibériait is tenyészt. Nagyon lelkiismeretes. Nem tudom, aki írta, hogy nem sok mindent lát az oldalon, hát akkor mutatok valamit:
Érdemes felvenni Vele a kapcsolatot, nagyon kedves, szívesen segít.
Nem azt írtam, hogy nem látok túl sokat az oldalon, hanem, hogy versenyen még soha nem láttam a kutyáit. A honlapon sincsenek nagyon konkrét eredmények. Példa: Tünde nevű kutyája a leírás szerint :"Temperamentumos, pörgős szuka, nagyon gyors és imád labdázni, úszni, frizbizni és persze agilityzni. " Ehhez képest semmilyen eredményt nem látok, még ösztönpróbát se, holott a kutya már 4 éves. Legény:"apportkészsége kimagasló, az örző-védő feladatokban, ügyességi gyakorlatokban nagyon jó teljesítményt nyújt, terelésben jól irányítható, kiváló ösztönű. Munkabírása és koncentrációs készsége lenyűgöző, legszívesebben folyamatosan dolgozna, bizonyítana." Munkaeredményei ehhez képest: ösztönpróba, MEOE Engedelmes vizsga (2006. június 4., Vasad)
2006. június 4. Vasad: Magyar Pásztorkutyák Munkaversenye: Nagyon jó
2007. augusztus 5. Vasad: Magyar Pásztorkutyák Munkaversenye: Nagyon jó
Azért ez elég sovány.
És ez csak két kutya, a többit is ide másolhatnám. Azok véleménye is elég vegyes, akik tőle vettek kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!