Mesélnétek a mudiról?
nagyon intelligens és könnyen tanítható kutya :) sőt, igényli is, hogy tanítsd, foglalkozz vele, különben unatkozik és csak tengődik
Kedves, aktív és gazdaközpontú :) állítólag sosincs útban úgy, hogy mégis mindig ott van ahol kell :) hát nem tudom, de remélem megtapasztalom majd ezt is...
Annyira nem tudtam, hogy milyen kutyám legyen, nagyon szeretnék egyet, de végül a mudinál kötöttem ki, remélem nemsokára haza is tudok hozni egyet(pénz, hely, szomszédok ugye fontos szempontok) és ezért már előre utánanéztem, majd kiállításra is szeretnék menni
Nagyon okos kutyák, szokták írni a fajtabemutatókban, hogy "szemvillanásból is értenek". Ez egyáltalán nem túlzás, van, hogy pl. eltévesztem a vezényszót és a mudim mégis azt csinálja meg, amit szeretnék. Mindent megért, amit mondok neki.
Rendkívüli az alkalmazkodóképessége, egy mudi egyszer 6 hónapig élt a vadonban, míg végül megtalálta a gazdája, itt lehet elolvasni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!