A kolyok kutya mennyi ido alatt emeszti meg a kajat?
Van egy kolyok kutya 11 hetes, epp arra probaljuk raszoktatni, hogy egy helyre kakiljon, kb 3-4 orankent viszem setalni, de mindig az udvarba csinal.
Nem az enyem, nekem soha nem volt ilyen kicsi kutyam, nem ertek hozza. Egy csaladnal szoktam gyerekekre vigyazni, s a picire...ok nekik annyi fogalmuk sincs a kutyakrol mint nekem. Nekem csak felnott kutyaim voltak, vannak.
Szoval ha megetetem utan hany ora mulva csipjem nyakon egy seta erejeig? Es hany hetes koraig adjak neki naponta haromszor negyszer kis adag kajat?
Séta óránként míg teljesen nem szoba tiszta. Miután megtanulta már nem lesz gond mert jelez ha kell neki.
3-4 etetés 6 hónapos korig.
2 etetés másfél éves korig.
Ezt követően elég 1.
De én maradok egész életében a 2-nél, hogy nehogy túlterhelje a gyomrát, és ezzel nagyban csökken a gyomorcsavarodás veszélye is.
Mint mondtam nem az enyem, nem tudok vele foglalkozni ennyit. En par naponta vigyazok a gyerekekre, s ilyenkor probalok foglalkozni a kutyussal is.
Mas napokon egyszer ketszer elviszik, aztan szidjak, hogy miert tojik oda mindenhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!