Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám sokszor leül elém és...

A kutyám sokszor leül elém és odarakja a "kezét:D" a kezembe, vagy pedig a vállamra. Ezt minden kutya szokta csinálni?

Figyelt kérdés
Labrador a miénk, 2 éves és elég sokszor csinálja ezt. Fáj neki vagy vagy mi lehet vele? Megnéztük csomószor a mancsát, talpát és semmi nincs ott neki, feldagadva sincs.
2010. jan. 28. 09:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem meg rád akarja kényszeríteni az akaratát és ős a falkavezér....
2010. jan. 28. 17:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én kutyám is csinálja, sőt ő még hozzám is bújik a buksijával. Kizárt, hogy ez dominancia lenne, akkor szokta csinálni, amikor fél, vagy nagyon örül nekem.
2010. jan. 28. 18:53
 13/14 anonim ***** válasza:

azt kéri, hogy foglalkozzál vele. enyém is ezt teszi, ha már unja, hogy a gyakorikerdesek.hu-n lógok.

spamer

2010. jan. 29. 02:55
 14/14 Akiteki ***** válasza:

Ebből találták ki, hogy pacsit adjon.

Csak az csinálja, aki elfogadja, hogy Te vagy a vezér és kifejezi a ragaszkodását.

Abból a mozdulatból alakul ki, hogy a kölyökkutya szopás közben nyomkodja a mami cicijét, hogy jöjjön a tej.

Örülj neki, hogy finoman és kedvesen csinálja. Az enyém néha jól megnyomkodja a lábam, hogy simizzem. :)

2010. febr. 1. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!