Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet tenni a kötekedő...

Mit lehet tenni a kötekedő szomszédokkal?

Figyelt kérdés

Már nagyon felidegesítenek. Nem értem miért baj az, hogy én két nagytestű kutyát tartok az udvaromon. Csendesek, ők hallassák a legritkábban a hangjukat. Minden piszkot felszedek utánuk naponta. Mind a két kutyám engedelmességi vizsgával rendelkezik. Néha kiviszem őket a házam előtt lévő patakba fürdeni póráz nélkül. Első szóra visszamennek a kertbe. Macskákat nem ugassák. A szomszéd kutyákkal ellentétbe akik éjjel nappal vonyítanak, a rossz kerítés miatt az utcán csavarognak de mivel ők kistestűek azt szabad... Mégis mindig az én kutyáim a rosszak mert nagytestűek és harapós dögök kössem őket láncra meg tegyek rájuk szájkosarat az udvaron mert kiugranak ezt így szó szerint megkaptam ...

Attól félek, hogy addig fajul a dolog még megmérgezik őket. Mind a kettő díjnyertes kiállítási kankutya.

2014. nov. 10. 10:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tudják, hogy van kamera már szóvá is tették, hogy minek az nekünk, nincs semmi értékes a házunkon amit ellopnának ...
2014. nov. 10. 13:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Felvételeket kell készíteni, amint a kutyák az utcán garázdálkodnak, majd menni az önkormányzathoz, ugyanis az önsétáltató kutyákat ugyanis elviszi a sintér. Próbáld meg ezt megmagyarázni nekik, de normális hangnemben, és ne lássák rajtad, ha ideges vagy!
2014. nov. 10. 14:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor legközelebb lehet mondani, hogy a kutyák miatt kell a kamera. Mert oly sokat hallani már bunkó emberekről, akik abban lelik örömüket, hogy más kutyáknak ártanak.
2014. nov. 10. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!