Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Házban lakó nem-kutyások!...

Házban lakó nem-kutyások! Hogy jöttök ki a kutyás szomszédokkal?

Figyelt kérdés
Mit csináltok például, ha a szomszéd kutyusa hangoskodik?
2011. ápr. 15. 07:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
16%

1. szólni kell a közös képviselőnek (ha sok panasz érkezik rá, majd ő kipaterolja a kutyát, mert ez a dolga)

2. Állatkínzásért fel kell jelenteni (ha állandóan nyüszít, ugat, vonyít...ez annak a jele hogy nem érzi magát jól a kutya) aztán majd elviszik tőle

3. Át kell menni,be kell kopogni és ki kell verni a balhét, jó hangosan. Elvégre mindenkinek joga van nyugalomhoz, ráadásul egy éjszakai műszak után még jobban...

4. El kell kezdeni fúrni kalapálni kopácsolni mikor "kedves" szomszéd éppen aludna...ha már a szomszéd nem tud aludni a roha_dt kutyájától akkor nehogy már ő tudjon

2011. ápr. 15. 08:03
 2/18 anonim ***** válasza:
22%
jaj de le leszek pontozva, de nem érdekel XD
2011. ápr. 15. 08:03
 3/18 anonim válasza:
65%
08:03-as ez nagyon értelmes hozzászólás volt
2011. ápr. 15. 08:10
 4/18 anonim ***** válasza:
50%

Aki nem házban lakik az hol lakik?

(ha már az értelemes hozzászólásoknál tartunk ...) :D

2011. ápr. 15. 08:12
 5/18 anonim ***** válasza:
45%

Első ha nem tudod a választ akkor ne írj ide értelmetlen dolgokat és jó nagy hülyeségeket! :)

Az én szomszédom kutyájával egyáltalán nincs gond.Nappal néha ugat amit én nagyon jól hallok.De nem zavar mert egy kutyának ez a dolga.Este meg nagy a csend.Kifárad szegényke! (=

Barátnőmnek a szomszédja hát elmebeteg egy kutyus. Már azon gondolkoztunk, hogy mikor szokott aludni.Egész nap nem hagyja abba az ugatást meg energikus rohangál de nem fárad el.Hát de mi se aludtunk valami sokat barátnőmmel. :) De nem is zavart.Barátnőmet zavarta mert neki ez mindennapi. Nekem meg első nap volt, és engem nem zavart. Mikor haza mentem már hiányzott az az energikus kutyus! :D

2011. ápr. 15. 08:12
 6/18 anonim ***** válasza:
96%

Az értelmes, emberi kommunikáció fel se merül senkiben. Igaz, az alapfeltétele, h akadjon két értelmes, kompromisszumkész ember. (általában ezen szokott elbukni a dolog...)

Elmondhatsz neki egy "saját" tapasztalatot, "édesanyád kutyusáról" akinek ugyanez volt a problémája: szeparációs stressz. (és ha ez utóbbit beírod a googlebe egy rakat cikket, tanácsot ki fog dobni, amit mind-mind elmesélhetsz a szomszédnak)

Fontos: mutatkozz segítőkésznek és ne támadónak.

2011. ápr. 15. 08:17
 7/18 anonim ***** válasza:
94%
Első, te aztán értelmes ember lehetsz. Az fel sem merül benned, hogy először NORMÁLISAN beszélni a kutyás szomszéddal, hogy hangoskodik a kutyája??? Lehet, hogy amikor ugat/nyüszít, nincs is otthon a gazdája, és nem tud róla. Amúgy meg ha nyüszít, az baromira nem ok arra, hogy elvegyék a kutyát.
2011. ápr. 15. 08:24
 8/18 anonim ***** válasza:
95%
Amm... nekem 1 éve van kutyám, eløtte utáltam a szomszédomat, mert gyakran egész éjjel ugatott a kutyája, majd' megørültem tøle. Aztán kaptam egy kutyát, (egy egyéves rat terriert), hogy 6 hónapig vigyázzak rá, mert a gazdája külföldre utazott. Na, azóta még jobban utálom a szomszédomat, mert én annak a kutyusnak, akinek (akkor) nem is voltam a gazdája, 3(!) hét alatt megtanítottam, hogy ne ugasson. Azóta, ha jelezni akar valamit, inkább halkan "buffog". Nem értem, más miért nem képes erre? Megtanítottam arra is, hogy ne ürítsen mindenhová, csakis füves részre, vagy fa tövébe, mindig felszedem a kutyaszart, szóval cseppet sem zavarunk senkit. Végül a kutyus nálam marad örökre, de a legtöbb kutyatartót elzavarnám kutyaiskolába, mert soha nem az állatokkal van a baj, hanem azzal a hülyével, aki nem tudja, hogyan kell tanítani øket.
2011. ápr. 15. 08:28
 9/18 anonim ***** válasza:
92%
Társasházban lakok, nincs kutyám, de a házban van néhány. Nem szoktak hangoskodni, ha meg lenn találkozunk, váltunk néhány szót. Rendesek, többször láttam, hogy még az ürüléket is összeszedik a kutyájuk után. Természetesen van kivétel is, de szerencsére erre mifelénk ritka.
2011. ápr. 15. 08:33
 10/18 anonim ***** válasza:
92%
mi nagyon jól kijövünk a kutyás szomszédunkkal:) aranyos pici kutyusa van és nem hangoskodik. legalábbis nem volt rá eddig példa. csak nem hagyja magát megsimogatni :( akkor viszont ugat ha közelítek hozzá xD
2011. ápr. 15. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!