Házban lakó nem-kutyások! Hogy jöttök ki a kutyás szomszédokkal?
1. szólni kell a közös képviselőnek (ha sok panasz érkezik rá, majd ő kipaterolja a kutyát, mert ez a dolga)
2. Állatkínzásért fel kell jelenteni (ha állandóan nyüszít, ugat, vonyít...ez annak a jele hogy nem érzi magát jól a kutya) aztán majd elviszik tőle
3. Át kell menni,be kell kopogni és ki kell verni a balhét, jó hangosan. Elvégre mindenkinek joga van nyugalomhoz, ráadásul egy éjszakai műszak után még jobban...
4. El kell kezdeni fúrni kalapálni kopácsolni mikor "kedves" szomszéd éppen aludna...ha már a szomszéd nem tud aludni a roha_dt kutyájától akkor nehogy már ő tudjon
Aki nem házban lakik az hol lakik?
(ha már az értelemes hozzászólásoknál tartunk ...) :D
Első ha nem tudod a választ akkor ne írj ide értelmetlen dolgokat és jó nagy hülyeségeket! :)
Az én szomszédom kutyájával egyáltalán nincs gond.Nappal néha ugat amit én nagyon jól hallok.De nem zavar mert egy kutyának ez a dolga.Este meg nagy a csend.Kifárad szegényke! (=
Barátnőmnek a szomszédja hát elmebeteg egy kutyus. Már azon gondolkoztunk, hogy mikor szokott aludni.Egész nap nem hagyja abba az ugatást meg energikus rohangál de nem fárad el.Hát de mi se aludtunk valami sokat barátnőmmel. :) De nem is zavart.Barátnőmet zavarta mert neki ez mindennapi. Nekem meg első nap volt, és engem nem zavart. Mikor haza mentem már hiányzott az az energikus kutyus! :D
Az értelmes, emberi kommunikáció fel se merül senkiben. Igaz, az alapfeltétele, h akadjon két értelmes, kompromisszumkész ember. (általában ezen szokott elbukni a dolog...)
Elmondhatsz neki egy "saját" tapasztalatot, "édesanyád kutyusáról" akinek ugyanez volt a problémája: szeparációs stressz. (és ha ez utóbbit beírod a googlebe egy rakat cikket, tanácsot ki fog dobni, amit mind-mind elmesélhetsz a szomszédnak)
Fontos: mutatkozz segítőkésznek és ne támadónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!