Elaltatattak vegleg a kutyam, azota nemterek eszhez. Tobbi lent?
Figyelt kérdés
2 hete elaltattak a kutyam... 12 eves volt es sajnos rakos volt... eldagadtak a labai es nemtudott menni... :-(((...Lenyeg.. kijott az allatorvos es mindenfele kabitas nelkul egyszeruen rogton a vegleges injekciot adta...beleszurta a mellkasaba es annyi.. ami azutan kovetkezett azt soha nem fogom elfelejteni...:-(... a kutyuskam elkezdett rangatozni hanyt, bekakilt es nyuszitett.... en nemhiszem h nem fajt neki... azthittem belehalok abba amit latok... majdnem nekiugrottam az allatorvosnak... azt mondta h csak egy csipest fog erezni es h a vakcina rogton a kozponti idegrendszerre hat es 10 masodpercen belul elalszik.. na ez az egesz kb 10 percig tartott de nekem olyan volt mintha egy napig tartott volna... Kerlekszepen oszinten valaszoljatok.. tudni szeretném h tenyleg fajt e neki, vagy ha nem akkor mivel magyarazhatoak ezek a reakciok? En annyira banom h nemjartam jobban utana a dolgoknak az altatas elott... soha nemfogom elfelejteni azt h igy vetettunk veget a szeretett kutyank eletenek...:-((2014. nov. 8. 00:35
21/23 anonim válasza:
Sajnos szenvedett.Nálunk a doki adott altatót és utána adta be a cuccot.De van,amikor megspórolják,mert ha már nagyon le van gyengülve azonnal elpusztul.Azt nem tudom,mennyire etikus így,de ez a gyakorlat.Ha nem mondja az állatorvos,nem is tudom meg,hogy előtte is kell kapnia valamit,hogy tuti ne szenvedjen.
22/23 A Piri válasza:
AZONNAL JELENTSD FEL EZT AZ "ORVOST"! Ilyet nem lehet csinálni! Ez állatkínzásnak minősül! Még a vágóhídon is (elvileg) bódítják az állatokat! Nekem is altatták el kutyámat, előtte kapott egy altatóinjekciót, és utána a mérget. Nyugodtan, csöndben ment el... Részvétem...
23/23 anonim válasza:
Szlovákia is Európa, nem Közép-Afrika. A jogszabályok valószínűleg többé-kevésbé ugyanazok, legalábbis nagy vonalakban. Keresd fel az Állatorvosi Kamarát, egy próbát megér, hátha eltiltják azt a barbárt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!