Törzskönyves kiskutyámat tudom úgy kiállításra nevezni, hogy még nem kaptam meg az export pedigreet? Minor puppy osztályról lenne szó.
Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 14:42
4/9 anonim válasza:
ha enyit nem tudsz irány a doki és kérj időpontot ivartalanításra :) a kutyának is jobb lesz . 6 hónapos kortól lehet.
5/9 anonim válasza:
fejezzétek már be ezt az ivartalanitásosdit. Először is nem ez volt a kérdés. Másodszor is, honnan a fenéből tudjátok, hogy nem-e egy kiváló vérvonalu jó kutyáról van szó!! Ennek a baromságnak köszönhetően veszhetnek el értékes tenyészvonalak. Ivartalanitsátok a sok keverék, meg papir nélküli kutyát.
6/9 A kérdező kommentje:
500 ezer forintos kutya az egyik legkiválóbb vérvonalból és szerintem senki sem születik úgy hogy mindent tud a kiállításokról.Egyébként fedezőkan lesz.Van talált kutyám is, természetesen ivartalanított. A fajta nemesítése érdekében szeretném tenyésztésbe vonni a törzskönyves kutyusom, de nemhiszem hogy magyarázkodnom kellene.
2014. nov. 9. 20:59
8/9 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm a választ ;)
2014. nov. 10. 09:55
9/9 anonim válasza:
Jesszus mi ez a sok ivartalanítós szar? XD Kiállításról van szó, ivartalanított kutyát nem is nevezhetnél. Ennyi okosat egy helyen :D
Nevezheted nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!