Hogy tehetnem hamissa a kutyamat?
Nem harap meg senkit, ugatni is csak akkor ugat amikor valami nem ugy tortenik ahogy akarja
Felole bark bejohet a hazba :/
,,a többieknek meg azt üzenem hogyha a hamisítás bűn még nem voltak örző védő kutyakiképzésen''
B.M es kutyám van. Speciális képzésben részesült. Több akciót látott mint te valaha.....
Attól hogy a kutya harap vagy nem, őriz vagy nem, attól még nem lesz ,, hamis''.
A szaporítóknál kell szét nézni. Rengeteg hamis kutya van náluk hamis papírokkal. A hamisítást a törvény bünteti. Gondolj bele. Te veszel, egy törzskönyvezett nj. kutyát. Mire megnő kiderül hogy hogy van benne más fajta is. Na ez átverés, hamisítás.......
HARAPÓSSÁ
HÁZŐRZŐVÉ
11 vagyok. Akár tetszik akár nem spontán a kérdésre válaszoltam!
,, A hamis szónak több jelentése is kialakult. Ma a legáltalánosabb jelentése ’a valóságnak meg nem felelő’ (az igaz ellentéte) vagy ’nem eredeti’ (a valódi, igazi ellentéte).''
A kérdező ,,hamissá'' akarja ,,tenni'' a kutyáját .
Vagy rosszul olvastam? Na akkor ki értelmezi félre a kérdést?
Vagy inkább a kérdés van rosszul feltéve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!