Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tanitsam meg neki, hogy...

Hogy tanitsam meg neki, hogy senkit ne engedjen be?

Figyelt kérdés

3 eves pitboxom van.Ha kint ulunk az utcan egy padon es gyanusan kozeledik valaki ( gyorsan halad felenk) akkor azonnal felall morog es tamad (persze letiltom ha nincs oka ra hogy vedjen engem vagy magat).De ha bent van az udvaron 10bol 9en bejohetnek tole :/

Ha valaki tul batran jon be vagy nagyon felve ezt a ket tipust nem engedi be,tamad stb de ha tobbi ember tipus bejon szo nelkul amit szeretnek megszuntetni a kutyam segitsegevel.Mit tegyek?

2014. nov. 5. 23:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szép kutya. Tudom, nem ez volt a kérdés. Egyébként az a szöges nagyon nagy neki.
2014. nov. 6. 21:12
 12/17 A kérdező kommentje:

10: koszonom a valaszodat :) igy van ahogy mondod azert kerek segitseget illetve tanacsot.

11: koszonom szepen! tudom,hogy nagy ra..de csak disznek van rajta :D

2014. nov. 7. 07:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Tanacsot meg mindig nem kaptam csak faradt tamadasokat..
2014. nov. 9. 10:38
 14/17 sippara ***** válasza:
De, kaptál tanácsot, menj el egy kutyaiskolába, ahol megtanítanak téged kezelni a kutyát. Amint ez meglesz, rögtön nem lesz bizonytalan.
2014. nov. 9. 13:43
 15/17 A kérdező kommentje:
a legkozelebbi napi 60-70km lenne tolem amit idoben se penzben nemengedhetek meg magamnak . akkor ennyi? maradjon igy minden mert a kutyasuli az asz itthon meg szart se csinalhatok?
2014. nov. 10. 07:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Amit még tehetsz, hogy elkezdesz nézni Cesar Millan-os videokat, ahol esetleg találhatsz hasonló problémás kutyákról szóló videokat, nekem elég sokat segített!
2014. nov. 10. 07:47
 17/17 sippara ***** válasza:
Ha tudnál/akarnál otthon bármit csinálni, három év alatt már sikerült volna. Ami sikerült, az egy bizonytalan, ebből adódóan időzített bomba kutya felnevelése. Nice work. Van ám házhoz járó kiképző is, arra meg, hogy neked a szakember anyagilag nem fér bele, azelőtt kellett volna gondolni, mielőtt szereztél egy olyan kutyát, aki bőven tökösebb, mint te, és akinek a nevelése még bővebben meghaladja a képességeidet.
2014. nov. 10. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!