Hogyan szerezzek tekintélyt a kutyám szemében?
Figyelt kérdés
1 éves domináns, ivartalanított, közepes termetű kan.
Jan Fennel Kutyapszichológia c. könyvét olvastam Cesar Millan könyvét is és műsorát ismerem, és próbálok vele következetes lenni. Behívhatatlan, pórázon szót fogad.
2014. nov. 5. 19:27
11/14 anonim válasza:
Ja, es a buntetes nalunk ilyenkor meghajtas. Tahat volt eselye jonni, harmadikra sem jott es sz.rik a fejemre, akkor szo nelkul odamegyek es meghajtom.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A meghajtás mit takar?
2014. nov. 6. 18:29
13/14 anonim válasza:
És hogy mész oda egy olyan kutyához, ami a képedbe röhög és elfut? Mert az olyan minél inkább mész utána, annál inkább beleéli magát a fogócskába. Szerintem erre jó a palack - ha a kutya nincs olyan messze. Vagy a fektetés, ha az megy.
14/14 anonim válasza:
A kepembe rohogosre ket megoldas van. Az egyik, hogy leultetem es ugy fogom meg. A masik, hogy elkezdek futni elole, de ez csak olyan helyen mukodik, ahol valos veszely, hogy otthagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!