2 (db) 6 éves cica mellé került ide egy 8 hetes steffi keverék. Viszont a kutyus állandóan harapgálja őket (a cicák védik magukat több-kevesebb sikerrel). RÁSZÓLJUNK E AMIKOR A CICÁKAT JÁTÉKBÓL HARAPGÁLJA vagy inkább hagyjuk hogy megvédjék magukat?
"Az egyik cica már teljesen elfogadta a másik még kicsit távolságtartó, de ki fognak jönni a jelek szerint"
Akkor mi a kérdés? :D
Persze hogy rá kell szólni! Nem akarhatod, hogy egyik nap macskatetemek várjanak a küszöbön?
A macska próbálkozhat, de egy kifejlett staffitól soha nem fogja tudni megvédeni magát, ha a kutya komolyan bántani akarja, akkor bántani fogja.
Ők csak ne döntsék el egymás közt, ki a falkavezér!! A falkavezér te vagy! Tőled kapnak enni, te adsz nekik tetőt a fejük fölé, te vagy az isten! Amúgy a kutya-macska kapcsolatban nincs olyan falkavezérség, mint kutya-kutya vagy ember-kutya kapcsolatban.
Mivel te vagy a falkavezér (legalábbis azt kéne), neked kell köztük rendet tenned.
Nekem egyszerre lett macskám és amstaffom. Én vagyok a főnök, tiltottam a kutyát, egyébként meg a macska lekevert azért neki néhányat.
1 hónap alatt lett meg az eredmény: a macska pofozza a kutyát, az a majom meg csak tartja a fejét. Ha a macska nem elég ügyes, akkor a kutya bekapja, aztán mosakodhat egy darabig.
Szóval nem vagy ez, vagy az, hanem mindkettő egyszerre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!