Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel jár a kutyatartás egy...

Mivel jár a kutyatartás egy társasházban?

Figyelt kérdés

Előnyök?Hátrányok?

Minden érdekelne..

2014. nov. 4. 21:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
előnye ? megérted ,ha már benne élsz :) hátránya ? a szabadidődnek annyi :)
2014. nov. 10. 19:43
 12/13 anonim ***** válasza:

és ,semmi mástól nem függ,a dolog, CSAK ARRÓL,HOGY MENNYIRE VAGY KÉPES SZOCIALIZÁLNI,ÉS MEGNEVELNI A KUTYÁDAT!

Bárcsak így lenne. 3 jól nevelt kutyám van, akiknek itthon szinte semmi hangját nem hallani, ha jön vendég, vakkantanak egyet-kettőt, ennyi az összes ugatásuk egy nap. Ettől függetlenül belémkötöttek már több mondvacsinált indokkal (büdös van, szőrös lesz a ház, álló nap ugat a kutya- érdekes lenne, mert szinte itthon dolgozom, kutyának kínzás a lakás stb). Szóval az ostoba szemellenzős parasztoknak lehet akármilyen a kutyád, akkor is beléd fognak kötni. Ezt megfelelően le kell tudni reagálni. Biztos van ahol értelmesebb emberek laknak, itt sajnos nem.

2014. nov. 10. 19:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves 10. válaszoló!

Java részt igazad van, nyilván egy ugatós agresszív nem eléggé szocializált kutyával nehezebb az élet! De mindig lesznek akik a kezesbárány kutyába is belekötnek tetszik, nem tetszik! Illetve azt azért nem szabad elfelejteni, hogy a kutyát nem készen kapjuk! Azt nevelni kell és igenis lesz az úgy az elején, hogy nem behívható (vagy csak nehezen) hogy akkor is odamegy a kisgyerekhez játszani ha tiltom (és nyilván a gyerek meg fog ijedni egy nagyon játszani akaró kutyától) és oda fog kakilni a garázs elé (ezt persze felszedi a gazdi de akkor is egy ok a kötözködésre). Szóval az okos kutya nevelése egy folyamat! Türelemmel, következetességgel, és még több türelemmel! Ezt a szomszédpk nemigem tudják elfogadni! Nálunk volt olyan hogy direkt hergelték a kutyát úgy hogy becsengettek és panaszkodtak hogy ugat. Felvettem videora 1 hétig, lakógyűlést tartottam és a kutyát hozzászoktattam a csengőhöz..már immunis rá.

A kamera rögzítette hogy kik csengettek, éjjel 3 kor felkeletm és ráálltam a csengőre amíg ki nem értek..azóta nincs panasz!!!!

2014. nov. 11. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!