Nagyon el van hizva a 7 éves németjuhászom hogyan fogyazthatnám le?
Figyelt kérdés
Egész nap csak tömné a bendőjét, olyan szép ártatlan szemekkel néz hogy képtelenség neki ellenállni.
Tudom, hogy rossz az egészségének, mit tehetnék? orvos is mondta, hogy fogyni kell.
2014. nov. 4. 16:36
1/7 KGabi0000 válasza:
Több mozgás,kevesebb kaja.Egyre többet mozogj vele,de enni csak annyit kapjon,amennyit muszáj.
2/7 anonim válasza:
Eukanuba, vagy Trovet diétás tápot adj neki, az adagolási útmutató szerint, majd apránként kezdj el vele többet mozogni, pl először lehetnek hosszabb séták, majd játékok.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ment a zöld kéz
2014. nov. 4. 16:40
5/7 Dominik10 válasza:
Valóban jó a mozgás itt is a környékünkön egy bácsika mindig megy bicóval azt viszi a kutyáját és lehet hallani mikor a kutya 2 utcával arrébb liheg.És ha sima kaját kap akkor ne adj neki csak kellő mennyiséget a tápok meg ahogy a diéta mondja ahhoz nem értek a diétás tápokhoz nekünk ilyen gond sosem volt a kutyánkkal.Csak mindig hányt kb.az utolsó 1 emberi évébe de régen volt kb.mikor elsős voltam.
6/7 anonim válasza:
Futtatni azért nem kéne, főleg nem egy túlsúlyos, 7 éves németjuhászt. Sétáljatok többet, intenzíven is mozoghat, amíg jólesik neki, és muszáj lesz, hogy ellenálljatok a két szép szemének, mert tönkremegy bele a kutya. Biztos, hogy eztán még jobban fog kuncsorogni, de ne hagyjátok magatokat, inkább ne adjatok neki, mint hogy egy év múlva kézben kelljen kivinni a kutyát pisilni.
7/7 anonim válasza:
Én most kézből etetem, és feladathoz kötöm. A napi tápmennyiséget kimérem, és hozzám, lábhoz, ülsz, feküdj stb. parancsot adok ki, és amikor megcsinálja, akkor kap kaját, pár szem tápot. Nem bíztam benne, de működik, ugyanis a napi adag kb. negyede megmarad, mivel közben elfárad a kutya. Így, ezzel a módszerrel gyakorlunk, kötődést erősítünk, agyilag is fárasztom, és kevesebbet is kap. Mikor vége a feladatoknak, akkor fektetés, kap egy picivel nagyobb adagot a lába közé, lassan megsimogatom a hátát, és feloldom a kutyát. Mindez persze egy nagyobb séta, futkározás után, amikor már fizikailag kevésbé aktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!