2 hete vettem egy fajtiszta labrador kölyköt, de megbántam hogyan vihetem vissza a kennelbe?
Fojton odakaksizik a szoba közepére, elegem van belőle.
Hogyan vihetem vissza a kennelbe ahonnan vettem, ennek mi az útja?
Tapasztalat?
De, létezik!
Kérdező! Minek vettél kutyát egyáltalán? Most komolyan kérdezem!
Egy tenyésztő max. annyit mond, hogy szobatisztaságra előnevelve, amit annyit tesz, hogy kutyapelust terít a területükre. Többet ő sem tehet, hiszen az oltási programja még közel sem befejezett, tehát ki ő sem viszi, nem kockáztat, másrészt egy 8-9 hetes csöppségnél nem lehet még elérni végleges eredményt.
Ő megalapozta, a te dolgod lett volna folytatni...
Most hogy áll az oltása? Szoktad levinni? Mennyi időnként? Mennyi időre? És úgy különben miért akartál kiskutyát? és miért pont labradort? (bár ez részletkérdés, bármelyik fajtatiszta vagy mix babakutyával is ez lenne)
Az a kutya még baba! Elvárod egy csecsemőtől, hogy szobatiszta legyen? Nem...
Meg kell tanítani, hogy hova szabad, és hogy jelezzen, ha ürítenie kell. Neked meg sürgősen tanulni a kutyákról, mert eddig nem sikerült.
De tudod mit? Ajándékozd el. Jobb lesz neki, ha nem veled van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!