A véleményetekre vagyok kíváncsi. Szerintetek való egy 16 éves lánynak egy Amerikai Staffordshire Terrier?
Tudom, hogy már nem aktuális a kérdés, de nem baj.
Minden választ elolvastam... hááát van amivel egyetértek, de olyan is amivel nem.
Nekem van egy 10 hónapos , kan staffordshire terrierem. Pici korától kezdve jártunk vele kutyaoviba.Mi lett belőle? a kutya ha meglát egy másik kutyát, nekimegy... csak játszani akar, de ez egy westinél nem nagyon jön be :)
Most kutyasuliba is járunk, nálunk külön van ilyen tipusú kutyáknak is, ott is mindenkinek nekimegy... :S
Egyébként nagyon okos kutya, és érzékeny is nagyon :S.
nem tudjuk miért, de fél a férfiaktól...Ha viszem sétálni mindig elkell mondani pár embernek , hogy ne tegyen hirtelen mozdulatot, mert a kutyám kiszalad a világból. Ilyenkor röhögnek rajtam egyet, de végülis beválik ^^.
Volt egyszer, mikor ugrált, hátat fordítottam neki...erre ő megsértődött, és ő is hátat fordított :) És ezt néha, ha macsekjainkat simogatom... midnig megcsinálja.
Remélem megvan a kutyus :)
Pannelba tartottál Rotit is?
Amugy milyen kutyáid vannak még?
Tudok valakit, aki pannelba tart szuka kutyust, és olyat is aki 5dik emeleten...:)
Sok szerencsét hozzá ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!