Mit lehet csinálni a kutyámmal?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy yorki kutyám(kan).2 -hónapos kora óta velem van.3 hét és fél éves lesz már!És sajnos még nem szoba tiszta,de még egy picike esélyt sem látok,hogy az akarna lenni! Családi házba lakunk,szinte egész nap kint van az udvaron,folyamatosan visszük sétálni.Egyedül soha nincs mindig otthon vagyok! Egyszerűen bent pisil,udvaron ritkán.Hajnali 3 ig általában fent vagyok.Akkor még kiviszem az udvarra,hogy hátha elvégzi a dolgát! De reggel 6 kor már a pisire meg a kakira kellek az egész lakásba!Mit tegyek?2014. nov. 1. 22:55
11/14 anonim válasza:
csak azért igazságtalanság eladni/odaadni, mert nem tudtad szobatisztaságra nevelni.
napirendet kell neki bevezetni, etetés, sétáltatás, stb.
hajnalban minek viszed ki? akkor aludni kéne, vezess be neki egy jól követhető napirendet.
ha reggel 6ra pisil. próbálj fél hatkor kimenni vele. persze még pisi előtt.
12/14 ÓcsajiHunter válasza:
Csukd ki előbb utóbb valahova odacsinál aztán engedd be.
Kb mindig abban az időpontban legyen kint, vagy addig legyen kint amég elvégzi a dolgát aztán engedd be.
13/14 A kérdező kommentje:
Hajnalba azért viszem ki,hogy reggelig ki bírja.De hiába! Most azt csináltam,hogy csak a konyhába tartózkodhat! Szobákból ki lett tiltva! Nem tetszik neki,mert egész nap szinte nyöszörög,de majd megszokja.Nem megoldás,hogy minden össze pisil.parketta meg a szőnyegpadló nem dicséri :) Köszönöm amúgy mindenkinek,a tanácsokat
2014. nov. 2. 23:17
14/14 anonim válasza:
Vagy esetleg megpróbálhatod még azt hogy estére rekessz le neki egy kis helyet a konyhában akkorát hogy csak a kosara és az alom elférjen. Hátha úgy bele pisilne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!