Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kislányom tavasszal szeretne...

Kislányom tavasszal szeretne egy berni pásztort, jó választás lenne?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 10:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nézd csak:

[link]

Az én kutyusom is erről a menhelyről van, itt dolgozom önkéntesként is, és ha megnézed az oldal alján a kuytuk neveinél a képeket, szerintem egész hasonlítanak egy berni pásztorra, és nagyon helyesek:)

2010. jan. 26. 12:44
 22/26 anonim ***** válasza:

Ha normális az idegrendszere egy kutyának, nem nehéz ezekhez gyorsan hozzászoktatni, akár felnőtt korban.

Gondold át, nézzetek meg olyat is. A fajtamentők egyébként általában ideiglenes befogadókhoz adják a kutyákat, ahol elég sokmindenre "tesztelik" őket - ill. a hétköznapok. Ők tudnak nyilatkozni a kutya jellemét illetően.

2010. jan. 26. 12:44
 23/26 anonim ***** válasza:

Én menhelyen dolgozom, egy pár felnőtt kutyát már pakoltam be az újdonsült gazdi kocsijába, hidd el, nem egy ördöngösség. Ha nem akar beszállni, egyszerűen berakom. Ha nagytestű, először az első két lábát, aztán a hátsó kettőt.

Ez a legkevesebb, amiért aggódnod kell, ha menhelyről vagy fajtamentőktől választasz.

2010. jan. 26. 13:40
 24/26 A kérdező kommentje:
Oké nagyon aranyosak vagytok,lehet hogy egy picit túl aggódom a dolgot.Most tényleg el gondolkodom ezen a menhelyes dolgon lehet hogy onnan lesz kutyusunk,nagyon jó ötlet.Köszönöm, mindenkinek.
2010. jan. 26. 13:45
 25/26 anonim ***** válasza:
Én is a menhelyt javaslom!!! :) Ha nincs vagy nem akartok olyan 100ezer Ft-ot rászánni egy fajtatiszta kutyusra aki törzskönyves stb. akkor menhely! :) A szaporítók sajnos olcsón kínálják a "fajtatiszta" kutyókat akik gyakran betegek :( Ne essetek ilyen hibákba! :) Sok sikert a kutyushoz! Várjuk a fejleményeket! :)
2010. jan. 26. 22:16
 26/26 A kérdező kommentje:
Oké,majd ha lesz valami jelentkezem.
2010. jan. 27. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!