Kislányom tavasszal szeretne egy berni pásztort, jó választás lenne?
Nézd csak:
Az én kutyusom is erről a menhelyről van, itt dolgozom önkéntesként is, és ha megnézed az oldal alján a kuytuk neveinél a képeket, szerintem egész hasonlítanak egy berni pásztorra, és nagyon helyesek:)
Ha normális az idegrendszere egy kutyának, nem nehéz ezekhez gyorsan hozzászoktatni, akár felnőtt korban.
Gondold át, nézzetek meg olyat is. A fajtamentők egyébként általában ideiglenes befogadókhoz adják a kutyákat, ahol elég sokmindenre "tesztelik" őket - ill. a hétköznapok. Ők tudnak nyilatkozni a kutya jellemét illetően.
Én menhelyen dolgozom, egy pár felnőtt kutyát már pakoltam be az újdonsült gazdi kocsijába, hidd el, nem egy ördöngösség. Ha nem akar beszállni, egyszerűen berakom. Ha nagytestű, először az első két lábát, aztán a hátsó kettőt.
Ez a legkevesebb, amiért aggódnod kell, ha menhelyről vagy fajtamentőktől választasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!