Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kislányom tavasszal szeretne...

Kislányom tavasszal szeretne egy berni pásztort, jó választás lenne?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 10:28
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

IGEN!

[link]

szeretettel ajánlom.

2010. jan. 26. 10:38
 2/26 anonim válasza:
Igen nagyon ajánlom a berni pásztort egy kedves gyönyörü és szeretetteljes kutya!!!
2010. jan. 26. 10:39
 3/26 anonim ***** válasza:
Ha elég nagy kertetek van és mellette naponta el tudjátok vinni sétálni,akkor igen. Mennyi idős a kislányod?
2010. jan. 26. 10:41
 4/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,8 éves a kislányom de az a gond hogy van már egy 3 éves német juhász keverék szuka kutyulink.Nem tudom mennyire fogadná el a kis jövevényt,eléggé területféltő a kutyánk gyűlöli a postást,a verebeket a szomszéd galambjait.De én azt mondom hogy mindezek mellet iszonyú jó természetű kutya és nagyon okos is.
2010. jan. 26. 10:48
 5/26 anonim válasza:
A lehető legjobb választás. A világon a legszerethetőbb és legodaadóbb kutya! Az enyém 7 évesen halt meg 2 éve, azóta is szívből sírok, ha rágondolok. Törődjetek vele nagyon sokat, mert rettentő szeretetéhes kutyus!
2010. jan. 26. 10:48
 6/26 anonim ***** válasza:
nyugodt szívvel tudom ajánlani! :) nekünk is az van most 3 éves és nagyon tud szeretni :)
2010. jan. 26. 10:49
 7/26 A kérdező kommentje:
Ja köszönöm a linket egyszerűen gyönyörűek a kutyák.
2010. jan. 26. 10:49
 8/26 anonim válasza:
szerintem is jó választás,de nyugodtan nézzetek meg más fajta kutyákat is!Nekünk boxerünk van és ő nagyon kedves a kisgyerekeinkel
2010. jan. 26. 10:50
 9/26 A kérdező kommentje:
A dédimamánknak boxere van,tényleg kedves kutya az is csak most valahogy durvul,akkorát lök az orrával rajtam hogy majd orra esek.De imádjuk őt is.
2010. jan. 26. 10:52
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

A másik kutyával nem lesz gond. A berni természetével sem.

Viszont arra készülj föl, hogy ő csak "papíron" lesz a lányodé. Ahhoz h normális jól nevelt kutya legyen belőle, nagyrészben úgyis Neked kell majd foglalkozni vele. Tehát döntsd el, h NEKED/NEKTEK (férjeddel) van-e erre még kapacitásod/tok vagy sem. Hiú ábránd azt gondolni, h egy 8 éves gyerek olyan akkurátusan és rendszeresen foglalkozik egy kutyával, ahogy azt az igényli, így a napi rutin úgyis rád hárul majd, ő meg besegít majd a maga módján. Hidd el, tapasztalatból mondom!

2010. jan. 26. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!