Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a kutyasuliról?

Figyelt kérdés

[link]

Azok véleményére is kíváncsi vagyok,akik nem ismerik ezt az iskolát,csak a weboldalt látták.

Szerintetek érdemes ide menni?Azt ne írjátok,hogy nézzem meg,mert nem Miskolcról járnék be.

2010. jan. 25. 23:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem elég furcsa, hogy az árak sehol sem tűnnek fel az oldalon. Egy időben én is sok kutyaiskola honlapját megnéztem, amikor nekünk kerestem sulit, és az a tapasztalatom, hogy az ilyen helyeken ha felhívod közlik, hogy 7-10 ezer forint per hó, heti egy óráért, plusz a tagdíj, stb...érdemes átgondolni. Ahova mi járunk, ott 1500 forint az éves tagdíj, és 1000 ft/ hó a kiképzés díja, ráadásul BÁRMIKOR lemehetsz a pályára egyedül gyakorolni a kutyával, ha előtte szólsz, és elkéred a kulcsot, szuper a társaság, kedvesek az oktatók, külön-külön figyelnek minden kutyára, és MÁSFÉL óra egy alkalom, de általában azt is tovább tartják (2 - 2 és fél óra szokott lenni), és még maradhatsz az után is, ha akarsz. Nem akarok reklámozni, szerintem helyileg neked nem is esne útba, de szerintem ilyen egy rendes kutyasuli. Azt javaslom, hogy menjetek el egy-két alkalomra, próbáljátok ki, utána döntsetek. Esetleg érdemes lenne több iskolát felhívni, és árak után tudakozódni.

Sok szerencsét!!!!:)

2010. jan. 25. 23:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem attól is függ, milyen célból járnál kutyasuliba. Átfutva a honlapot, nekem úgy tűnt, hogy eléggé az őrző-védő munkára és az engedelmességi vizsgákra összpontosítanak. Ami szimpatikus volt, hogy említik a humánus módszereket, kérdés, hogy valóban követik -e. Ezt látatlanban nem lehet megmondani. Az első alkalommal látni fogod, hogy hogyan bánik a kiképző a kutyákkal, és az alapján el tudod dönteni, hogy Neked megfelel -e. Egyébként nekem az etalon a [link] nem azért írom, hogy ide menj, hiszen Pesten van, csak összehasonlítás képpen.

Jó kutyázást!

2010. jan. 25. 23:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Az első válaszolóhoz szeretnék egy saját gondolatot még hozzáfűzni, hogy szerintem is szempont az ár természetesen, de az sem mindegy, hogy mit kapunk cserébe. A kiképző személye a döntő szerintem, és az, hogy hogyan áll hozzá a kutyákhoz (meg az emberekhez).
2010. jan. 25. 23:43
 4/7 anonim ***** válasza:

elsőre nekem szimpatikusnak tűnik. lehet, hogy csak azért van annyi őrző-védő kutya a képeken, mert azokat viszik oda gyakrabban... én kipróbálnám. mondjuk nálunk az első alkalom ingyenes volt, és csak utána kellett fizetni.

nekem szimpatikus, hogy humánus módszereket ír, nem is vinném másmilyen suliba a kutyámat.

2010. jan. 26. 10:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Én oda járok, szerinem nagyon jó. Profi a kiképző is, több mint 20 éve csinálja, és tényleg nagyon szereti a kutyákat, nagyon ért hozzájuk. Nekem akármilyen problémám volt a kutyusommal mindég tudott segíteni, és valóban humánus módszerekkel tanítjuk a kutyusokat, sok jutalommal és sok játékkal, hogy ők is élvezzék, és szeressenek járni. Mióta oda járunk, a kutyum úgy pattan mindég be a kocsiba mint a szél. :) Amugy 5000 a havidíj, szombaton és vasárnap is van kiképzés. A weblapon meg azért nincs még fent minden, mert most újították, és nincs még teljesen kész. Pl. a galéria sincs még most megcsinálva teljesen, pár infó nem szerepel még.
2010. febr. 27. 19:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Utolsónak:Azt szeretném kérdezni,hogy ide tényleg csak ilyen örző-védő kutyák járnak?Mert nekem egyáltalán nem ilyen tipusú kutyám van.

2010. febr. 27. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Természetesen nem csak őrző-védő kutyák járnak. :)

Vannak spánielek, vizslák, labik, stb.

De nem kell félni az őrzős kutyáktól sem, mind nagyon nyugott, és csak akkor csinál akármit is ha a gazdi "küldi". Erre Tünde nagyon nagy hangsúlyt fektet, hogy kezelhető, okos kutyusok legyenek kint. :)

2010. febr. 28. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!