Ez az iszonyú bűz normális egy ilyen műtét után?
A párom kutyáját megtámadta egy pitbull jellegű, nagyon erős harapású kutya. A lényeg, hogy a fél arcát letépte :( Vasárnap műtötték, az arcát visszavarrták és az orrából 3 csontszilánkot kellett kiműteni. Ilyen valamiket varrtak a sebbe, hogy kivezessék a gennyet meg mindenfélét belőle.
Nyilván ez ami büdös. Tisztogatom a tölcsért, amennyire tudom, de egy ilyen Hyperol oldattal kell, de hiába, a szag nem múlik. Lehet hogy már ezek a gennykivezető cuccok bűzlenek? Vagy maga a seb? Gondolom az sem segít, hogy a tölcsér benntartja a cuccot :(
Holnap megyünk vissza az orvoshoz, kiszedik az izéket belőle. Amúgy nem néz ki rosszabbul a seb, mint eddig szerintem, de azt nem nagyon engedi, hogy a Hyperiollal mossam neki, rángatja a fejét, egyedül meg nem bírok vele. A gazdája sajnos külföldön dolgozik, úh egyedül vagyok a kutyával.
A lényeg, hogy akinek volt már ilyen, az tapasztalta ezt a büdöset? Nagyon aggódom, nehogy elfertőződjön. De nem sír a kutya meg semmi, pedig ma nem kapott még fájdalomcsillapítót, szóval remélem, nem nagy a gáz...
Köszönöm
Lemostam hyperiollal az arcát is, csak pl a szeménél nem szabad azt mondta a doktornő.
De tegnap voltunk, akkor ők kimosták, és megyünk holnap is, szóval akkor is ki fogják mosni, én is megteszem amit tudok, de nem vagyok ápoló, nem merem mindenhol ugyanúgy mosni. A tölcsérrel meg az a baj, hogy az illesztései alá is befolyik a cucc, illetve kimosom, de mivel benne vannak a kivezetők, 5 perc múlva megint tiszta nyálka.
Csak nem fertőződött el, direkt bennt tartom most a kutyát és mosom én, amennyire merem, meg hagyja. De nem tudom mennyire lehet rányomni a törlőt meg ilyenek :( Lefekvés előtt még kimosom neki mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!