Vett már valaki internetről kutyát?
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem,hogy internetről vásároltatok-e már kutyát vagy bármilyen állatot? tapasztalat? hajlamosabbak a betegségre azok a kutyák akik nem tenyésztőtől vannak? megbántad,hogy internetről vásároltál állatot? hány éves most,milyen intelligens ?volt,van-e valamilyen betegsége?2014. okt. 28. 20:29
11/16 anonim válasza:
Vettem. Német juhász kutyust, az eredeti ár tizedéért. Az eredmény egy diszpláziás három éves kutya, és a dokinál otthagyott 150 000 forint. Mind lelkileg, mint anyagilag megterhelt, még egyszer ilyet nem, és nem is ajánlom senkinek. Amúgy megnézve a kutyát (full kezdőként) nem tűnt problémásnak, anya apa nagyon szép volt, idősebb tesót is láttunk. Hát, mégis így történt. Többet nem.
12/16 anonim válasza:
Örülök, hogy nem vettél kutyát, hanem megmentettél egyet! Rendes Ember vagy. Sok örömed lesz benne, meghálálja meglátod. Nekem minden kutyám, cicám mentett, vagy menhelyi. Segíts ahol tudsz. Te azt tetted!
13/16 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősöm vett az internetről egy stafford-ot.elég olcsón vette.. nem is volt vele gondja.3 hónapos korában elkezdte rágcsálni a szék lábát,stb.. sokan azt mondták neki hogy a kutya meghülyült,stb..(nem hinném...)azon kívül nem volt vele gond.sokat hallok mostanság a staffikről..hogy milyen jó családba,stb.. viszont hogyha interneten megveszi az ember akkor az idegzetével lehetnek gondok vagy nevelés kérdése szerintetek?de a többi internetes kutyára is vonatkozik..
2014. okt. 29. 21:55
14/16 anonim válasza:
Az idegzete lesz a legkisebb problémád
15/16 A kérdező kommentje:
nekem eszbe sem jutna kutyát vásárolni..puszta kíváncsiságbók kérdezem..ismerőseim járták meg.ezért kérdezem.. de hogy érted ezt?
2014. okt. 30. 00:12
16/16 anonim válasza:
Elso kutyam szaporitos. Eleg jol birja, csak 9 eves kora ota vak es tudobeteg.... 3 hetesen adtak oda es azr kamuztak, hogy ket honapos vsak o a legkisebb az alomban. Persze orvos alatamasztotta, hogy ez kamu. Apukamnak vett anyam szaporitotol egy nemetjuhaszt, o hat evesen patella ficam miatt altatva lett. Masodik kutyam szinten szaporitos de azt legalabb 7 hetesen adtak. Es tenyleg annyi volt. O most 7 eves, patellaficamos, harapashibas, felhereju es feltehetoen keverek, csak erosebben hordozza a fajta jegyeit mint a tobbi hozzahasonlo keverek. Ot nem en vettem, kaptam, de a lenyeg ugyanaz, szaporitos. A harmadik kutyam ket eves, szaporitotol van, legcso szukulete van es 9 mellbimboja. Na szoval... A negyediket tenyesztotol veszem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!