Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vett már valaki internetről...

Vett már valaki internetről kutyát?

Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem,hogy internetről vásároltatok-e már kutyát vagy bármilyen állatot? tapasztalat? hajlamosabbak a betegségre azok a kutyák akik nem tenyésztőtől vannak? megbántad,hogy internetről vásároltál állatot? hány éves most,milyen intelligens ?volt,van-e valamilyen betegsége?

2014. okt. 28. 20:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Vettem. Német juhász kutyust, az eredeti ár tizedéért. Az eredmény egy diszpláziás három éves kutya, és a dokinál otthagyott 150 000 forint. Mind lelkileg, mint anyagilag megterhelt, még egyszer ilyet nem, és nem is ajánlom senkinek. Amúgy megnézve a kutyát (full kezdőként) nem tűnt problémásnak, anya apa nagyon szép volt, idősebb tesót is láttunk. Hát, mégis így történt. Többet nem.
2014. okt. 29. 10:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy nem vettél kutyát, hanem megmentettél egyet! Rendes Ember vagy. Sok örömed lesz benne, meghálálja meglátod. Nekem minden kutyám, cicám mentett, vagy menhelyi. Segíts ahol tudsz. Te azt tetted!
2014. okt. 29. 19:58
 13/16 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősöm vett az internetről egy stafford-ot.elég olcsón vette.. nem is volt vele gondja.3 hónapos korában elkezdte rágcsálni a szék lábát,stb.. sokan azt mondták neki hogy a kutya meghülyült,stb..(nem hinném...)azon kívül nem volt vele gond.sokat hallok mostanság a staffikről..hogy milyen jó családba,stb.. viszont hogyha interneten megveszi az ember akkor az idegzetével lehetnek gondok vagy nevelés kérdése szerintetek?de a többi internetes kutyára is vonatkozik..
2014. okt. 29. 21:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Az idegzete lesz a legkisebb problémád
2014. okt. 29. 23:53
 15/16 A kérdező kommentje:
nekem eszbe sem jutna kutyát vásárolni..puszta kíváncsiságbók kérdezem..ismerőseim járták meg.ezért kérdezem.. de hogy érted ezt?
2014. okt. 30. 00:12
 16/16 anonim ***** válasza:
69%
Elso kutyam szaporitos. Eleg jol birja, csak 9 eves kora ota vak es tudobeteg.... 3 hetesen adtak oda es azr kamuztak, hogy ket honapos vsak o a legkisebb az alomban. Persze orvos alatamasztotta, hogy ez kamu. Apukamnak vett anyam szaporitotol egy nemetjuhaszt, o hat evesen patella ficam miatt altatva lett. Masodik kutyam szinten szaporitos de azt legalabb 7 hetesen adtak. Es tenyleg annyi volt. O most 7 eves, patellaficamos, harapashibas, felhereju es feltehetoen keverek, csak erosebben hordozza a fajta jegyeit mint a tobbi hozzahasonlo keverek. Ot nem en vettem, kaptam, de a lenyeg ugyanaz, szaporitos. A harmadik kutyam ket eves, szaporitotol van, legcso szukulete van es 9 mellbimboja. Na szoval... A negyediket tenyesztotol veszem..
2014. dec. 24. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!