Mennyibe kerül egy törzskönyvezett németjuhász?
hát ,ebből is látszik,hogy az igazságot nem igazán fogadják el :) de te tudod :)
én ismerem őket, hiszen a kiállításokon mást sem látsz ,csak nj-t :)
és én vettem a fáradságot ,és beszéltem párral :) sajnos igazam van . bár lehet ,hogy a 0 pont az én esetemben sokkal inkább az őszinteség elutasítása a tudatlanok részéről. kívánom,hogy NEM LEGYEN IGAZAM ! de sajnos igazam van :)
semmi más dolgod, minthogy elmenj pár kiállításra, pár tenyéssz-szemlére, és pár tenyésztőhöz . vajon honnan is informálódhatsz ? pl , a mezőgazdasági minisztérium honlapján a bejegyzett tenyésztőket keresheted :)
kis naív :)
Kérdező!
Sikerült azóta beszélned egy VALÓDI tenyésztővel? Nem olyannal, aki 20 ezerért árulja a szaporított fajtajellegű keveréket, hanem olyannal, aki leszűrette a kutyáit a fajtabetegségekre, ahol a szuka kutya vemhességét az orvos figyelemmel kísérte, és ahol a kölykök és az anyakutya is mindent megkapott? (beleértve az oltásokat, chipet, féreghajtást...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!