1/6 anonim válasza:
Márkákból mindenki azt fogja javasolni, ami neki épp bevált. Ha a jobb minőségűek közül válogatsz, nagyot már nem tévedhetsz, a többi tényleg egyéni dolog. Én inkább arra figyelnék, hogy westinek ha lehet, érzékeny gyomorra, emésztésre való tápot adnék, az se hátrány ha hipoallergén. Az én kutyám ugyanezekre a bajokra select gold sensitivet kap.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. okt. 29. 11:28
3/6 anonim válasza:
Az én westiem Pro Plant kap lassan két éve :) Nekem ezt az állatorvos javasolta és tényleg jó:) Elég sok féle van belőle én szoktam váltogatni. Esetleg arra figyelj, hogy elég sok westie allergiás a csirke húsra akkor olyat ne adj neki. De az enyém pl azt is szereti :)
4/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommenetlötől kérdezném, hogy neked az a táp meddig szokott elég lenni?
2014. okt. 29. 13:58
5/6 anonim válasza:
Hát egy 3 kg-os nagyjából 1 hónapig:)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2014. okt. 29. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!