Szeretnék egy yorkshire kölyköt! És hogy hol és mennyiért lehet venni?
Figyelt kérdés
2008. aug. 12. 21:29
1/6 anonim válasza:
Hát azért várost írhattál volna, mert így nehéz lesz. Magyarországon sok tenyésztő és még több szaporító van. De a szaporítókkal nagyon vigyázz, mert összevissza pároztattak yorkikat és sok esetben valami hibával születnek. Csak a pénzre hajtanak és nem arra, hogy minél több egészséges, gyönyörű, díjnyertes kutyus szülessen.
Tenyésztőtől pontos árat nem tudok mondani, de én azt hiszem 120.000 forint környékén láttam. Szaporítótól meg teljesen változó. Van aki 10.000 forintot kér, de akad aki 80-90-et.
2/6 anonim válasza:
60-70től már kapsz törzskönyv nélkül.de szaporítótól tényleg ne vegyél.akármilyen "olcsó" is.utána dokira a többszörösét költöd.mi az elsőt egy ilyen nőtöl vettük 80ért,de elég beteges szegénykém.a másodikat már nagyon jo helyről vettük.vele nincs semmi gond.és ahonnan hozod,ragaszkodj ahhoz,h lásd a szüleit,legalább az anyját,és csak akkor hod el,ha jok a örülmények,van már 8hetes,és megvan az első oltása,féregtelenítése!az e-dog.hu oldalon is vannak,meg a startaprón is.
3/6 anonim válasza:
mi sokaig tenyesztok voltunk.a lanyokat 75 ezerert, a fiukat 65 ezerert arultuk, plusz 5 ezer a torzskonyv, ha keri a vevo.
4/6 A kérdező kommentje:
Törökbálinton lakok és van egy ismerősünk aki 50.000 ezerért vette a kutyust és nagyon egészséges és semmi gond nincs vele!
2008. aug. 13. 20:08
5/6 anonim válasza:
Nemrég vettem én is yorki kiskutyát 75ezer Ft-ért törzskönyvel együtt.De ha szerencséd van akkor kaphatsz már 50ezerért is törzskönyv nélkül.Én azt mondom h felesleges 120ezerért venni ha csak kis kedvencnek kell, mert olcsóbban is kaphatsz max nincs kiállítási papírja.De nagyon olcsót pl.10- 20ezer körül nem érdemes venni mert az valószínű nem fajtiszta.De mielőtt megvennéd a kiskutyát mindenképpen nézd meg a szüleit.Amúgy a kiskutyákat szokták hirdetni újságban pl Bazár..stb vagy a neten is pl expressz... stb
6/6 anonim válasza:
Még annyit tennék hozzá h az áruk a fajtiszta yorkoknak 45-50ezertől kezdődik és nem hinném h azért mert ennyi az áruk attól még bármi bajuk is lenne, attól még lehetnek teljesen egészséges kiskutyák.Tapasztalatból tudom !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!