Pitbull terrier vagy Staffordshire terrier? Melyik kiskutyát vegyem meg?
A mi ivartalanitott szuka kutyusunknak szeretnek egy tarsat. O a Protective Predators kennelbol valo, Anyukaja torzskonyves Staffordshire terrier, apukaja torzskonyves Pitbull terrier. Ket kiskutya kozott vacilalok. Az egyik elmeletileg pitbull terrier, a masik pedig Staffordshire. Van egy ismerosom aki ezzel foglalkozik , szerinte mind 2 kiskutya csunya, es a szulok sem szepek. De lehet , hogy elfogult, hogy tole vegyek kutyat... A velemenyetekre lennek kivancsi, hiszen mind2 kiskutyanak borsos az ara es 400kmre mennek erte. Szerintetek melyik a szebb?
Ez az en kutyusom es az anyukaja : [link]
Ez a pit anyukaja: [link]
Apukaja: [link]
A pici: [link]
Ez pedig a masik kis kek szinu stafi : [link]
Az egyik szulo: [link]
Velemenyek?
Ne haragudj, de most komolyan ezen gondolkozol, hogy melyiket válaszd? 100 ezer forint egy egyértelműen KEVERÉK kutyáért?! Haver, nálad elmentek otthonról...
Csomó linket kaptál jó kennelekről, válassz onnan, ne egy putris csalótól...
Én szaporítótól vettem sztafit 10.000-ért. (akkor még nem voltam otthon a témában).
Aztán ahogy Nőtt a kutyus, nem lett olyan nagy mint az (állítólagos) apja. Mindenki mondja, hogy inkább pitbull, mint sztafford...
Persze én kinézettől Függetlenül imádom.
Csak hogy tudd: ha nem tenyésztőtől vásárolsz, Sosem tudhatod, hogy fog kinézni az édibédi kölyök, amikor felnő!
na írok néhány pit kennelt mert látom nem vagytok képbe
hunok kennel
vadász kennel
rnk kennel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!