Pitbull terrier vagy Staffordshire terrier? Melyik kiskutyát vegyem meg?
A mi ivartalanitott szuka kutyusunknak szeretnek egy tarsat. O a Protective Predators kennelbol valo, Anyukaja torzskonyves Staffordshire terrier, apukaja torzskonyves Pitbull terrier. Ket kiskutya kozott vacilalok. Az egyik elmeletileg pitbull terrier, a masik pedig Staffordshire. Van egy ismerosom aki ezzel foglalkozik , szerinte mind 2 kiskutya csunya, es a szulok sem szepek. De lehet , hogy elfogult, hogy tole vegyek kutyat... A velemenyetekre lennek kivancsi, hiszen mind2 kiskutyanak borsos az ara es 400kmre mennek erte. Szerintetek melyik a szebb?
Ez az en kutyusom es az anyukaja : [link]
Ez a pit anyukaja: [link]
Apukaja: [link]
A pici: [link]
Ez pedig a masik kis kek szinu stafi : [link]
Az egyik szulo: [link]
Velemenyek?
Megnéztem ezt a honlapot, nekem gyanús, hogy pl. sem törzskönyvek, sem eredmények, sem eü. szűrések, semmi, csak szép képek, ami önmagában édeskevés. Én 100 ezerért nem vennék innét kutyát. A tk miért feláras, ha egyszer már úgyis kifizette a tenyésztő? És akkor 105500.- a kölyök tk-vel?
Stafi tenyésztőt tudok esetleg megbízhatót, nála is 100 körül vannak az egészségre szűrt szülőktől származó és természetesen tk-s kölykök. Ha gondolod...
Itt egy normális pitbull kennel:
Ennyi pénzért már tudnál venni törzskönyves, genetikai betegségekre szűrt kiskutyát. Én nem is értem, hogy 100 ezer forintnál hogy képzelik, hogy opció a törzskönyv és nem automatikusan JÁR? Szerintem átverés az egész, csak jól le akarnak nyúlni.
Inkább válassz egy megbízható staffi kennelt! Itt tudsz nézelődni: [link]
Én is pont ezt akartam írni, hogy az első linken lévő "anya pit"-nek semmi köze a pitbullhoz. Nekem csak keverékem van, de sokat olvastam utánuk én is.
Egy felnőtt pit max 25 kg. Szóval nem egy "disznókutya".
Szerintem menj el a menhelyre, bármelyikre, biztosan találsz olyat, ami tettszik. Annyira felkapott "fajta" a sztafi ill. pit, hogy minden menhelyen van keverék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!