Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sos reggel lefialt a kutyám...

Sos reggel lefialt a kutyám és most mintha nem lenne valami rendben!? Többi lent

Figyelt kérdés

Mielőtt nekem állnátok..a kutyát befogadtam!kb 3hete!

Egy yorkiról vagy valami hasonló keverék kutyusról lenne szó..És mikor megtaláltam már vemhes volt!

A lényeg,h reggel 6ra lefialt a kutyus...a szülés könnyen ment...adtam neki utána egy pici cukros tejet.a doki mondta...miután megitta elkezdett erőlködni..ez kb 5-10mp-ig tartott...semmi nem jött ki belőle...2 kiskutyus jött világra..nem csipognak meg semmi,de nem láttam még egyszer sem,h szopnának!Azt mondta egy ismerősöm,hogyha nem szopnának már meghaltak vna..próbáltam őket cicire rakni,de nem akarnak szopni...lehet szoptak..nem tudom..utána észrevettem,h az anya kutyus cicje be van pirosodva forró is a csecse...na meg amikor odakúsznak a kiskutyák néha megfogja és elhátrál előlük:(

egy dobozban vannak..van benne egy törölköző és azt mindig kaparja..

Mit tegyek??nagy a baj?Nem értek én ehhez...:(

A doki csak 5től rendel:'(

2010. jan. 25. 15:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

NEm biztos, hogy az összes kiskutya megszületett.

Valószínű szerintem, hogy azért kapar még mindíg, meg azért erőlködik, mert van még benne kölyök.

Azért is kapar még, meg erőlködik, és a szoptatást sem akarja elkezdeni, míg vége nincs az ellésnek.

A cicije duzzadt lesz, még 1-2 napíg, de ha nem fájlalja, és nem lázasodik be, nincs baj.

Amint rendesen szopnak a kicsik, ez rendbejön magától általában.

Az utolsó, péra felőli mellek szoktak általában a legnagyobbak lenni, a tej is ezekben a legtöbb.

Nyomj ki egy csepp tejet, és arra a bimbóra tedd a kicsiket szopni.

Első 1-2 napon ügyetlenek lehetnek még, de belejönnek, ha életképesek, és megvan a szopóreflexük.

Ezt tudod ellenőrizni, ha beledugod a kisujjad a szájuba, és azt szívják, akkor nincs gond.

Írj majd mit mondott a doki, mi van a kutyusoddal.

üdv.

2010. jan. 25. 21:33
 22/22 anonim ***** válasza:
Mi van a kutyussal? Remélem minden ok. és a kicsikkel is....
2010. febr. 14. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!