Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sos reggel lefialt a kutyám...

Sos reggel lefialt a kutyám és most mintha nem lenne valami rendben!? Többi lent

Figyelt kérdés

Mielőtt nekem állnátok..a kutyát befogadtam!kb 3hete!

Egy yorkiról vagy valami hasonló keverék kutyusról lenne szó..És mikor megtaláltam már vemhes volt!

A lényeg,h reggel 6ra lefialt a kutyus...a szülés könnyen ment...adtam neki utána egy pici cukros tejet.a doki mondta...miután megitta elkezdett erőlködni..ez kb 5-10mp-ig tartott...semmi nem jött ki belőle...2 kiskutyus jött világra..nem csipognak meg semmi,de nem láttam még egyszer sem,h szopnának!Azt mondta egy ismerősöm,hogyha nem szopnának már meghaltak vna..próbáltam őket cicire rakni,de nem akarnak szopni...lehet szoptak..nem tudom..utána észrevettem,h az anya kutyus cicje be van pirosodva forró is a csecse...na meg amikor odakúsznak a kiskutyák néha megfogja és elhátrál előlük:(

egy dobozban vannak..van benne egy törölköző és azt mindig kaparja..

Mit tegyek??nagy a baj?Nem értek én ehhez...:(

A doki csak 5től rendel:'(

2010. jan. 25. 15:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
messze van a doki? Nem tudnád inkább kihívni hozzájuk?3000 ft a kiszállási díj, de akkor biztosan nem fáznak meg.Ők még újszülöttek!
2010. jan. 25. 15:58
 12/22 anonim ***** válasza:
:) mi az a péra? :o)
2010. jan. 25. 15:58
 13/22 A kérdező kommentje:

a péra a nunija!

Nincs messze a doki,de nem jön ki...nagyon nyomik itt a dokik..max este 8körül,de addig sok idő van még!

Most mondja a párom, hogy a méhlepény is kijött!

2010. jan. 25. 16:02
 14/22 A kérdező kommentje:

Addig ha veszek ilyen szoptatós dajkát akkor az jó!!

Az anya kutyusnak nem lesz baja attól,h felgyűlik benne a tej?

2010. jan. 25. 16:03
 15/22 anonim ***** válasza:
Próbáld meg lefejni nem jó ha túl sok a teje attól is lehet baja Én úgy tudom. A kicsikre vigyázz nehogy megfázzanak!
2010. jan. 25. 16:08
 16/22 A kérdező kommentje:
Hogy kell lefejni a kutyát??
2010. jan. 25. 16:12
 17/22 A kérdező kommentje:
És akkor mi a pontos neve annak a tápnak?
2010. jan. 25. 16:12
 18/22 anonim ***** válasza:
Húzogasd az emlőjét, hogy jöjjön belőle tej .
2010. jan. 25. 16:19
 19/22 A kérdező kommentje:
megnyomtam neki és jött belőle egy csepp tej..az egyik kiskutyust most rátudtam tenni a cicire,de a másik sehogy sem akar:(
2010. jan. 25. 16:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Mi van a kutyuval?
2010. jan. 25. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!