Hogy etessem minél jobban a kutyust?
Hehe, 3 kérdéssel lejjebb tettem fel nagyon hasonlót. :)
Amúgy az akadékoskodóknak ide is csak azt tudom írni, mint a saját kérdésemhez: szerintem ha egy kutya választhat, hogy gyepin legyen, az utcán üsse el egy autó, vagy inkább egy szerető családban sínylődjön szar kaján, lehet, hogy azért mégis az utolsót választaná. Sajnos kerültem már olyan helyzetbe, hogy a kutyám gerincét műteni kellett, 200E Ft volt a költség, és sikerült ennyit kölcsönkérni rokonoktól, barátoktól. Kutyakajára viszont nem lehet kölcsönkérni értlemszerűen, hacsak az ember nem direkt eladósodni szeretne.
Kérdező, hajrá, a táptaláláshoz, új kutyushoz egyaránt. :)
A felnőtt kutyádnak semmi baja nem lesz a Lidl-s táptól. A kicsinek keress kölyök tápot olyan árban, amit meg tudtok fizetni. Ezen spórolni nem érdemes. Inkább a noname kölyöktáp. mint azonnal olcsó felnőtt kaja. 1 éves kora után pedig kaphatja azt, amit a másik kutya.Ha a szüleid néha tudnának venni csirkefejet, farhátat, érdemes azt is időnként adni a kutyáknak. Természetesen nyersen.
Az, hogy a kutyát csak akkor eteted felelősségteljesen, ha kimondottan prémium tápot kap, kb olyan, mint leszólni azokat, akik nem bio ételeket esznek, hanem a multiknál kapható olcsóságokat. Egyenlőre semmi statisztika nem bizonyítja, hogy melyik oldal él tovább, kevesebb betegséggel. Ismerek én szuper tápon élő kutyát, amelyik rákos lett. És rizs-farháton élőt, amelyik 15 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!