Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy a francba értessem meg...

Hogy a francba értessem meg vele hogy az a háza és abba kéne bele mennie?

Figyelt kérdés
Itt a rosszidő esik az eső és a kutya kint ázik, mert egyszerüen nem megy bele a kutyaházba. Dobáltam be neki ételt, de nem megy bele, pedig nagyon éhenkórász. Tegnap éjjel már behoztam a konyhába mert félek hogy megfázik. Ha belerakom egyszerre kiszalad. Pedig szép nagy a kutyaháza. Nem értem hogy lehet ilyen bolond. Hogyan értessem mg vele vagy mi az istent csináljak? Ugy sajnálom hogy kint ázik és félek hogy megbetegszik. 8 honapos njucirol van szo
2014. okt. 25. 19:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ő tudja mi jó neki, majd bele megyen ha úgy érzi fontos. Az én kutyám is imád kint ázni és csak erős szélben megy be a kutyaólba.
2014. okt. 25. 19:32
 2/15 anonim ***** válasza:

Ha nem sajnálsz foglalkozni a témával, megismertethetnéd vele a klikkert, és mikor már ismeri, azzal hozzászoktthatnád. Először ha csak ránéz klikk+kaja, ha felélép klikk+kaja, egy idő után szívesen fog belemenni. Írtad, hogy szép nagy. Nem lehet, hogy túl nagy? Mert ha annyira nagy, hogy nem tudja befűteni, megint csak kevésbé szívesen megy majd bele. Van benne valami? Pl. ha szalmával kibélelitek, raktok rá egy pokrócot, tökéletes lesz neki.

Ha meg ezek után sem megy be magától, nem kell erőltetni, pontosan tudja, hogy mi árt meg neki, és mi nem.

2014. okt. 25. 19:37
 3/15 A kérdező kommentje:
Ő még akkor sem megy bele. Egyik nap rohadt nagy szél volt, villámlott dörgött szakadr de ő kint az ajtó előtt nyüszitett.
2014. okt. 25. 19:38
 4/15 A kérdező kommentje:
Egy puha pléd van bent neki. Hát igye ő már most kölyökként is szép termetes kutya, szóval az ő méreteihez képest nem nagy, bár tud bele nőni :) Pl egy tacsinak rohadt nagy lenne. Köszi az ötletet, nem ismerem, de utánanézek
2014. okt. 25. 19:40
 5/15 anonim ***** válasza:
jah, ha beengedik, akkor persze hogy az ajtó előtt fog nyüszíteni:)
2014. okt. 25. 19:43
 6/15 anonim ***** válasza:

Vacsora csak a házában. A viharban ajtó előtti előadás inkább nektek szólt, hogy engedjétek be. Ha van benne némi életösztön és annyira átázik, vagy fázik, be fog menni a házba. Ha úgy van a ház elhelyezve, hogy rálát belőle az ajtótokra, az is segíteni szokott.

Amúgy egy egészséges nj nem fog némi esőtől meg széltől megfázni.

2014. okt. 25. 19:46
 7/15 anonim ***** válasza:
A miénk kihúzgálta a plédet. Hol van a kerten belül elhelyezve, mikre van onnan rálátás és mire nincs - pl. ház ajtaja, terasz, kertkapu, utcafront... Én arra tippelek, hogy az elhelyezés nem tetszik neki. Különben ekkora korára már rájött volna, hogy jó hely az neki. Bár lehet, hogy csak akkor megy be, ha hidegebb lesz.
2014. okt. 25. 19:56
 8/15 anonim ***** válasza:
Plédet/rongyot/ruhát én nem tennék a házába. Megszívja magát vízzel, amit a kutya rávisz a lábával (sár vagy hó), aztán hideg mint a franc. Inkább szalmát tegyél bele neki, az nagyon jól megtartja a hőt.
2014. okt. 25. 20:03
 9/15 A kérdező kommentje:

hahoooo emberek tudtok olvasni? Nem volt még soha a házában! Hobyan vitte volna be a sarat... Ez a kutya komolyan mondom olyan makacs hogy inkább megdöglik minthogy a házában aludjon. Pont a mi ajtónkkal szembe van az ő háza. Utcafrontot nem lát belőle, sem a kert végét. Tegnap meg azért vittem be, mertbeszólt a szomszéd hogy rámhivja a hatóságot allatkinzas miatt, merthogy az én kutyám végig sirja az éjjeleket o.O

Most is itt gubbaszt az ajtó előtt

2014. okt. 25. 20:17
 10/15 A kérdező kommentje:
Ja és a tegnapi volr az elsö, tehát soha nem engedtem be éjszakázni a konyhába. Imádom szeretem gyönyörü kutya tényleg minden vágyam volt, és teljesen megvagyok vele elégedve mert amugy okos...de hogy lehet ilyen hülye?
2014. okt. 25. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!