Milyen házat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Kutya házat szeretnénk venni. A kutyus (border collie) kint van az udvaron. Természetesen fel jöhetne a teraszra és a teraszon lenne a háza. A tenyésztő szerint erős,nagyobb kan lesz. Mekkora és milyen házat ajánlotok neki? A linkeknek nagyon örülnénk.2014. okt. 25. 15:56
1/3 anonim válasza:
Érdemes lenne csinálnod egyet, ha van ügyességed hozzá. Koppinthatsz ötleteket a linkekből is, de ha olyan egyedi kívánságokat is megoldhatsz.
Nekem ezek tetszenek, takarosak, nem csicsásak:
a mérete 60x80 centi, ezt írják a neten. Nem szabad túl nagyot venni mert azt nem tudja bemelegíteni magának.
Ezen az oldalon még meg is lehet venni, bordernek való méretet is kínálnak.
Én ha kellene most házikó innen venném. Nagyon szép masszív darabokat csinál az Úr.
2/3 anonim válasza:
[link] itt keresgélj biztos találsz!:)
3/3 anonim válasza:
hmm, valahogy nekem, nekünk mindig nagyobb öröm - és olcsóbb - volt saját kézzel összeállítani a kutyaházat, mint megvenni. nem beszélve arról, hogy olyan csinálsz amilyet akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!