Ehhez a konfighoz milyen házat ajánlotok?
Figyelt kérdés
VGA: gtx 970 , CPU: core i5-4690, 8giga ram
Keményebb játékokkal akarok játszani..szóval olyan ami jól hűt, de ne legyen drága ha lehet..és ne kelljen hozzá még ventiket venni..tehét ami a gyári ventijével is jól hűt
2014. szept. 21. 15:30
1/6 anonim válasza:
Mennyit szánnál rá?
Ha ventiset akarsz, akkor ez jó és nem is olyan drága: [link]
2/6 Misi0023 válasza:
jó lenne tudni az alaplap meg a procihűtő méretét :/ Gondolom atx-es ház kéne, de számít a procihűtő mérete+a ház mélysége. Nekem a thermaltake nic c4-es alig fér el a gigabyte gz-g1 plus-ban... De tudom ajánlani ezt a házat. 4 ventis gyárilag, ebből az első kettő szabályozható. Nekem fx 9370-es amd konfig van benne ami jobban termeli a hőt az intelnél és nagyon jól szellőzik a ház.
3/6 A kérdező kommentje:
gyári a procinak a hűtője, és ATX alaplap. Vízhűtése jelenleg nincs pénzem
2014. szept. 21. 15:35
4/6 Misi0023 válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a valaszokat
egyébként amit én néztem : zalman 11 plus
de ezek is jók, úgy hogy van miből válogatni:)
2014. szept. 21. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!