Egy ismerősöm a BolDog kutyaiskolát ajánlotta, hét hónapos korig ingyen lehetett a kutyussal oviba járni, hétvégente voltak a képzések, ám sajnos ez az iskola megszűnt. Hasonló helyet keresnék!
A városligettől nem túl messze lévő iskola érdekelne, persze az sem kell, hogy teljesen ingyen legyen, 200Ft/alkalom teljesen beleférne...
2014. okt. 23. 21:37
2/8 anonim válasza:
Alfán vannak ingyenes kutyaovik.
Bár nem értem az olyan embereket akik egy szolgáltatást ingyen várnak el... Az iskolának fizetnie kell a területért, az oktatónak sőt legtöbben ezt a szabadidejükben munka mellett csinálják.
2014. okt. 23. 21:50
3/8 A kérdező kommentje:
Ha van rá lehetőség miért fizetnék érte? Nem igazán értelek... Ha egy kocsit veszel egy kereskedéstől és ő mondjuk adja neked 10millióért, míg egy apróhirdetésben magán személytől ugyanazt a kocsit megveszed 5ért akkor inkább megveszed a kereskedőtől 10ért mert neki kell fizetnie a helyért meg az alkalmazottakért? :D Érdekes felfogás...
2014. okt. 23. 22:01
4/8 A kérdező kommentje:
Másrészt pont az Alfa(BolDog) iskolát említettem, ami bezárt, de köszönöm, hogy segíteni kívánt, egyedül a megjegyzését nem találtam idevalónak... :D
2014. okt. 23. 22:06
5/8 anonim válasza:
Nem én azt nem értem, hogy miért várod el, h egy szolgáltatás ingyenes legyen?
2014. okt. 24. 12:15
6/8 KGabi0000 válasza:
Nem elvárja,csak kiváncsi,mert nyilván mindenki próbálja az olcsóbb megoldást választani.Miért fizetne érte,ha ingyen is talál?
2014. okt. 24. 12:40
7/8 anonim válasza:
Szia! Én is effélét keresek, de sajnos ez is csak félmegoldás, egyfajta szocializáció. Ugyanott van fizetős kutyaovi is, gondolom, az komolyabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!