Tudtok Budapesten olyan üzletet, ahol nem horror áron lehet venni jó pórázt kutyának?
Hát nekem van bőr is fém is. A bőr pőrázokkal az a baj ha víz éri berepedezik és elszakad, ezért sokszor olajjal kell ápolni. A fém amit kaptam, az széttöri a kezedet ha megránt a kutya.
Ami textilből van, azzal ilyen probléma nincsen, és könnyű is.
Mivel szeretem az olcsó megoldásokat, én vettem a gazda boltból egy 10m gurtnit. ( régen a redönyöket azzal húzták fel ) Ami nagyon fontos, hogy pamutból van, ( ha megránt a kutya nem szedi le a bőröd ) , és kényelmes a fogása. Vettem karabinereket, és akkora pőrázt csináltam amekkora kell. Könnyű vágni könnyű varrni az anyagot, és borzasztó erős. Csak a karabinert kellett belevarrni, másik végére meg hurkot. Az egész kijöt max 2000 ft ból, és van kicsi és hoszzú pórázaim. A bőröket meg akkor használjuk ha megyünk valahova, pl dokihoz vagy rendezvényre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!