Sajnalom a kutyankat, de nem akarok vele foglalkozni. Mit tennetek?
Az a helyzet, hogy apa akarta a kutyat, hogy majd o foglalkozik vele. Nala ez azt jelenti, hogy kiabal vele, nem neveli.
Probaltam foglalkozni vele, eljartunk setalni, de ram nem hallgat, huzott a porazon, vonyitott egesz uton:( Viszont se kedvem, se idom falkavezernek lenni, na meg apa ugyis elrontana az egeszet.
A kutyank kint el az udvaron, ma pl senki nem volt kint meg... Van, hogy egy jo szot se kap, csak hogy "ne ugralj ram te bolond"...
Belenezek a szemebe es annyira szomoru :( Foleg, hogy a csaladtagjaim szerint nagyon buta kutya, pedig egyaltalan nem az.
Szoval en mar lemondtam a vele valo foglalkozasrol, de ez meg nem elet neki. ..
Akár van kedved akár nem, foglalkozz vele akkor legalább TE. Képzeld magad a kutya helyébe, milyen lenne, ha valaki azért nem foglalkozna veled, mert ugyan látja h szomorú vagy de nincs kedve...
Ha már 1 ember következetesen neveli a családban, igaz, lassabban, de mindenképpen fejlődni fog. A pórázhúzásról meg le lehet szoktatni. Vonyításról szintén. Azért húz meg vonyít mert végre kiszabadult és menni menni menni akart, izgatott volt.
aha....sztem ebbe az egesz CSALADBA nem valo kutya. Ne haragudj, de ez a kerdes olyan, mintha kb. azt irnam, h jajj verben fekszik vki az utcan, es segitsegert kialt, de mit tegyek, mert ah talan veres lesz a kabatom, meg budos is kicsit, mit tegyek, mit tegyek???
Ha mar igy megkerdezted, vagy TE foglalkozol a kutyaval, ha mar mas nem hajlando, vagy nem kell oda kutya csak ugy disznek, de attol, h elektronikusan sajnalod a kutyat, attol nem lesz boldogabb, sajnalom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!