Bebyke0310 kérdése:
Születhet fajtatiszta kiskutyája egy olyan kutyának ami már egyszer párzott más kutyával?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom hogy nem és nem találok ezzel kapcsolatos szakirodalmat a neten.2014. okt. 22. 15:21
11/13 anonim válasza:
Ez a kedvenc tévhitem :) Egy vizslástól hallottam én is. Elkorcsosult a szukája,mert egy keverék kan befedezte,és a következő alom se lett "fajtatiszta" ..áááááááááááááá és a többi tévhit ami még terjeng a gyagya fejekben ...Ha fekete a szájpadlása a kutyának,akkor fajtatiszta ,mint neki tk. stb.stb :)
12/13 anonim válasza:
Ha ez egyik félnek nincs TK-ja (szóval fajtajellegű) akkor nem lehet fajtatiszta a kölyök sem. De ha ilyen kérdést teszel fel akkor kétlem, hogy a kutyád fajtatiszta lenne, és tenyésztő lennél, szóval ne szaporíts!
13/13 anonim válasza:
Már hogy születhetne.
Sőt!!! ha pöttyös labdát látnak, amikor párzanak, akkor pöttyös kölykök születnek.
Ha pedig a szuka a vemhessége alatt meglát egy békát, akkor az összes kölyök csupasz lesz és úszóhártyás.
Ha kelet felé csinálják, az összes kölyök szuka lesz, ha nyugat felé, az összes kan.
Ha galagonyaágat tűzöl a kutyaól tetejére, egészséges kölykök születnek.
Ezekről sincs szakirodalom a neten, pedig ősi népi megfigyelések, legalább annyi valóságalappal, mint a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!