Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért engedik meg a gazdák,...

Miért engedik meg a gazdák, hogy kutyájuk belenyaljon a szájukba?

Figyelt kérdés
Van itt valaki aki megengedi? És ha igen, miért?

2014. okt. 22. 14:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%
Valószínűleg azért, mert sosem láttak közelről szarevő kutyát, meg férges székletet. Azoktól elég gyorsan elmegy az ember kedve a csókolózástól.
2014. okt. 22. 14:56
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Megteszi az engedélyem nélkül is. Valahogy olyan gyorsan csinálja, hogy egy szempillantás alatt érzem a nyelvét a nyelvemen. Ritkán fordul elő ilyen baki, ilyenkor köpködök, de újabban már próbálok figyelni erre a malőrre.
2014. okt. 22. 14:58
 3/19 anonim ***** válasza:
80%
Én nem engedem meg, azt se szeretem, ha az arcomat nyalja. A párom se engedi, hogy a szájába nyaljon, de az arcát szokta hagyni.
2014. okt. 22. 15:01
 4/19 A kérdező kommentje:
1es. csak egy kérdést tettem fel amit rosszul értelmeztél. Nem azt mondtam hogy jó dolog és hogy egyetértek vele. Csak megkérdeztem, hogy miért hagyják a kutyáknak?!
2014. okt. 22. 15:03
 5/19 anonim ***** válasza:
52%

Tudnád hogy még hova engedik meg egyesek hogy benyaljon a kutyájuk...

Amúgy általában véletlen, az ilyesmire nem lehet felkészülni.

2014. okt. 22. 15:06
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak. Mert van, aki ágyban alszik a kutyájával, van, aki nem. Mert van, aki lakásban él a kutyájával, van, aki az ajtója közelébe sem engedi a kutyáját. És van, aki tűri, ha nyalogatja a kutya, van, aki nem tűri.
2014. okt. 22. 15:06
 7/19 csabika1971 ***** válasza:
76%

A kezem teljes mértékben szoktam hagyni, hogy menyalja. A szám?

Hát néha az sikerült neki. Nagy átkozódásomra köpködésem kíséretében. Szándékosan nem hagyom neki, vagy úgy mond kínálom fel. De mint előttem is írták az túl gyors és kiszámíthatatlan.

Az aki tényleg szereti a kutyáját és szokott vele játszani, birkózni, stb. Az tudja, hogy ez egy baleset és néha előfordul. Ennyi.

2014. okt. 22. 15:18
 8/19 A kérdező kommentje:
persze értem én hogy előfordul,tudható kis balesetnek is. De ha valaki szándékosan nyalatja a száját vele az nem normális.
2014. okt. 22. 15:22
 9/19 csabika1971 ***** válasza:
27%
Erre most mit mondhatnék? Szándékosan, undorító és beteges. De ízlések és pofonok, hisz vannak olyan lányok (nők), akik még meg is keféltetik magukat a kutyájukkal. Na, az már tényleg undorító és gyomorforgató.
2014. okt. 22. 15:37
 10/19 anonim ***** válasza:
64%
A hetes válaszolóval értek egyet. Minden ember más. Az én kutyám speciel nem eszik sz*rt, és nem férges, mivel féregtelenítve van rendszeresen. Prémiumtápot eszik, a szája, a bőre, a szőre és az egész kutya abszolút szagtalanan, és semmi kellemetlen illatot nem áraszt magából. Éppen ezért engem nem zavar ha megnyalja az arcomat, vagy ne adj isten a számat. Hú, még a végén rosszul leszek! Engem ezek a dolgok egyáltalán nem zavarnak, ennyire nem alacsony az ingerküszöböm. Nyilván egy férges, koszos, mocskos kóbor kutyának nem engedném... De az én kutyám ápolt és egészséges. Szándékosan nem nyalatom szájba magam, de ha megtörténik semmi gond nincs. Véleményem szerint a minden hétvégén saját hányásában fetrengő részeg emberek sokkal, de sokkal undorítóbbak. Sokan ettől nem irtóznak, sőt minden nap megtörténik velük! Na látod, itt jön be az, hogy mindenki mást enged meg, és mást nem... :)
2014. okt. 22. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!