Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Úgy sírt utánam, hogy kihányta...

Úgy sírt utánam, hogy kihányta a vizet?

Figyelt kérdés
Hazaértem és láttam, hogy van egy tócsa, ami kisebb mint egy pisitócsa, és teljesen átlátszó. Ebből gondoltam, hogy biztos ivott, de annyit sírt hogy úgy felzaklatódott, hogy hányt. Ez lehetséges? Ez nem viseli meg nagyon?
2014. okt. 22. 12:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem hányás hanem pisi. És azért átlátszó mert dühből jött és nem azért mert kellet neki. A hányás habos lenne és nem víz állagú.

Kicsit hisztis a drága. Jó lenne tudatni vele ki is a főnök....

2014. okt. 22. 12:28
 2/2 anonim ***** válasza:
A kutyák nem hánynak tiszta vizet, maximum habos és nyálkás dolgot, de az már rég nem normális. A másik az, hogy a kutyák vizet sem hánynak. Az bizony pisi lehetett, de akár még az is, hogy kiborította a vizet vagy ahogy ivott ott csöpögött le neki. De mindenesetre jobb lenne ha fokozatosan szoktatnád az egyedülléthez, és akkor nem piszkolna be míg távol vagy.
2014. okt. 22. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!